Кои са лудите за връзване? Истината - в Сатирата

  • 24 април 2023 15:06

  • 618
  • 0
Кои са лудите за връзване? Истината - в Сатирата
© ДТ "Алеко Константинов"

Тази вечер е премиерата на представлението "Луди за връзване" от Лоран Бафи в Държавния сатиричен театър „Алеко Константинов” под режисурата на директора Калин Сърменов и музика на известния композитор Асен Аврамов, работил с едни от най-големите артисти в тетралното и кино изкуството.

В спектакъла участват едни от най-забавните наши актьори Албена Михова, Кирил Ефремов, Борислав Захариев и др.. 

„Можем ли да разберем себе си? Искаме ли да разберем себе си? Да, но само трябва да забравим за себе си.

Опитите продължават, дори когато плачем или се заливаме от смях. Но най-страшното е да се изправим и да си признаем. Да, сами на себе си признаваме, особено в банята, но когато стане въпрос за признание пред други хора, стискаме зъби и мълчим. И трябват много усмивки и ръкопляскания, за да проговорим. Хайде да се посмеем заедно и да си помогнем”, коментира режисьорът Калин Сърменов.

"Пиесата е много интересна и темата е много сложна за извеждане, но Калин Сърменов много добре ни помагаше през цялото време и режисьорски, и с примери. Защото всеки един е различен образ и представя различен проблем от живота си, с който не може да се справи", разказва актрисата Албена Михова. А колегата й Кирил Ефремов мъдро допълва, че истината най-лесно се казва чрез сатирата.

Последвайте канала на

Аделина Делийска
618 0

Свързани новини

Водещи новини