Представиха “Rocka Booom”

  • 17 юли 2012 11:44

  • 2223
  • 1
Представиха “Rocka Booom”
©

В столичния клуб Radio Café се състоя официалната премиера на видеото към песента “Rocka Booom”. Тя е част от саундтрака на новата българска екшън комедия „Още една мечта”. Това е първият музикален проект, в който участие вземат актрисата и модел Диляна Попова, звездата от „Под прикритие – Койна Русева, както и актрисите Мира Бояджиева и Ирена Тодорова.

Събитието откри Силвестър Силвестров – един от продуцентите на филма, който сподели, че по видеото са работили около 25 човека екип, а за специфичната хореография във видеото са отделени едва около 24 часа за измислянето и осъществяването. Силвестров сподели също, че все още няма човек, който би успял да преведе с точност текста на песента. Както стана ясно преди дни – в песента са използвани фрази на „испански”, „италиански” , както и ключови реплики от филма.

Историята в „Още една мечта“ проследява щурото приятелство между четири жени, посещаващи курс по психотерапия. Съвсем спонтанно у тях се ражда идеята за банков обир. А тя става все по-реална след срещата им с не успял кинорежисьор. Готови на всичко красавиците ще минат през всякакви комични изпитания, за да постигнат мечтата си. Цената за нея обаче зависи от миналото на всяка една от героините.

Последвайте канала на

2223 1

Коментари 1

Добави коментар
Митко Костов

2016.10.25 | 14:28

1
Много приятен и добре направен филм.Жалко,че в блудкавото ни общество не намери достойна подкрепа.А има и красива жени!!!(:

Добави коментар

Водещи новини