МОНТФИЗ Арт Фест 2012

  • 10 юли 2012 17:15

  • 570
  • 0
МОНТФИЗ Арт Фест 2012
©

Созопол ще се срещнат изявени творци в сферата на театралното, танцово и музикалното изкуство. Наред с уъркшопите по актьорско майсторство на Деян Донков, Мария Сапунджиева и Иван Бърнев и тези по поп & рок пеене на Етиен Леви, в МОНТФИЗ Арт Фест 2012 се включват и именити инструктори от The Center.

Георги Енчев – GOOSH, Мариела Станчева – EL, Пламен Андреев – Пачо и Калина Гаева – Kay Light ще водят всеки ден хип-хоп уъркшопи в рамките на Фестивала!

Програмата на Фестивала вече е с 28 уъркшопа, като всеки един от тях е с по 7 занятия – по едно на ден. Това прави общо близо 200 занятия за целия Фестивал. Участниците ще могат да избират всеки ден измежду 28-те уъркшопа по актьорско майсторство, пеене, над 15 вида танци и спортни занимания, творческо писане, рисуване и фотография.

Извън това преподавателите, които през учебната 2012/2013 година приемат класове „Актьорство за драматичен театър” в НАТФИЗ, ще провеждат ежедневни кандидатстудентски консултации по време на грандиозното черноморско събитие.

Във фестивалните вечери актьорски, вокални и танцови школи ще представят пред публика свои спектакли и концерти, следвани от горещи партита – всяка вечер на три паралелни локации в Созопол.

„МОНТФИЗ Арт Фест е уникално по рода си събитие. Много се радвам, когато такива млади и енергични хора правят толкова мащабни проекти! Сътрудничеството между Община Созопол и МОНТФИЗ по отношение на Фестивала е една първа крачка в нашите партньорски отношения. Със Слав Бойчев тепърва предстои да изненадваме любителите на изкуството с нови начинания. Всички в Созопол с нетърпение чакаме да дойде 21-ви юли, когато ще започне МОНТФИЗ Арт Фест 2012!” – коментира кметът на Созопол Панайот Рейзи.

 

Последвайте канала на

570 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини