Кънтри и каубои на Националния хиподрум

  • 22 май 2012 07:08

  • 736
  • 0
Кънтри и каубои на Националния хиподрум
©

Country West Fest 2012 – единственият по рода си у нас фестивал за кънтри музика и уестърн забавления ще забавлява посетителите на 9-ти и 10-ти юни на Националния хиподрум в Банкя. Той ще бъде открит от кмета на град Банкя Рангел Марков, в събота по обяд.


Бандите Lilly of the West, Roy Sturn & Stetson, BOKO BLUES BAND, Калиана, Медикус и SEVI BAND ще забият на огромната, специално построена сцена до Американската кръчма „Saloon“ - на хиподрума в Банкя. Специално за феновете на фестивала, американецът Jeff Groves - певец, композитор и продуцент от Тексас е обещал музиката му да спре дъха им. За целта са подсигурени повече от 40 000 W звук и над 60 000 W светлина.


Докосването до американския стил и начин на живот ще се подсилва от професионалното родео. В същото време ретро автомобили и мотоциклети ще кръстосват хиподрума. Те ще създадат истински „див, див“ парад. В духа на „Запада“ – от школата „Пътят на коня и лъка” ще демонстрират уменията си по стрелба от гърба на коня. В арсенала на събитието ще има много пистолети и оръжия, но мишената няма да са гостите на фестивала, а цели на изградения стрелкови манеж.


За радост на гастрономите - жарта в барбекютата разположени в околностите няма да угасва. Мокри барове ще отуляват жаждата на всички зажаднели посетители с алкохолни и безалкохолни напитки. Красивите момичета от балет „Веда джуниър“ ще танцуват Кан-кан, а хостеси ще играят с публиката на различни тематични игри. Типично за „Дивия Запад” ще се проведе конкурс „Cowboy” и „Cowgirl” за тематично облекло. Всички са поканени да участват. Титлата ще спечелят най-атрактивните. Също така ще има много забавления и изненади за децата.


Билети за Country West Fest 2012 може да закупите на място. Те са на цена от 5 лв. Входът за деца е свободен.

Последвайте канала на

736 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини