„Всичко е възможно – страст и перспективи" - EGT и EGT Digital с голяма корпоративна изложба за своите художници за втора поредна година

  • 27 май 2024 15:44

  • 524
  • 3
„Всичко е възможно – страст и перспективи" - EGT и EGT Digital с голяма корпоративна изложба за своите художници за втора поредна година
© EGT

За втора поредна година „Евро Геймс Технолоджи“ (EGT) и нейната дъщерна компания EGT Digital организираха голяма корпоративна изложба под надслов „Всичко е възможно – страст и перспективи“, в която 60 техни служители, работещи като художници, представят свои лични творби. Експозицията беше открита официално на 21-ви май, а всички, желаещи да я разгледат, могат да го направят до 31-ви май във фоайето на Бизнес център RichHill.

В изложбата са включени живопис, графика, илюстрация, както и дигитални произведения. Куратор е Кристина Грозданова, главен уредник на художествения фонд на Регионален исторически музей – София. 

При откриването на изложбата, тя на първо място поздрави „Евро Геймс Технолоджи“ (EGT) за жеста, който правят към служителите си с артистични заложби. Кристина Грозданова си пожела експозицията да се пренесе в действителния изложбен живот на София. 

"Тези събития обогатяват всеки от нас и разнообразяват творческия му свят. Изкуството, което можете да видите тук, заслужава да бъде показано в официалния изложбен живот на града", вярва кураторът на изложбата. 

Водещ на церемонията беше Агоп Каспарян, Административен директор на EGT. Той подчерта, че въпреки развитието на съвременните технологии, фокусът на изкуството трябва да е човешкият елемент.

"Това събитие показва не само артистичните способности на нашите колеги, но и подчертава връзката между изкуството и технологиите. В съвременния свят, в който технологиите напредват и променят начина, по който живеем и работим, изкуството остава постоянен източник на вдъхновение и иновации. То ни напомня за човешката страна на технологиите, за креативността и не на последно място – за емоцията, която стои зад всеки иновативен продукт и идея, за която всеки един от тук присъстващите допринася всеки ден".

Михаил Станев, Арт директор „Платформа“ в EGT Digital, който има основна роля за организацията и реализацията на събитието, също се обърна към присъстващите. 

"Имаме удоволствието за втора поредна година да открием изложба като инициатива. Благодаря на всички колеги, които решиха да се включат – с 12 повече от миналата година. Благодаря на ръководството на EGT& EGT Digital за всяка инициатива, която имаме", каза той. 

Откриха нова модерна зала за обучения в Стопанския факултет на Софийския университет

За EGT и EGT Digital:

„Евро Геймс Технолоджи“ (EGT) е български производител на игрално оборудване с водещи позиции на глобалния гейминг пазар. Портфолиото на компанията включва игрални машини, видеослот игри, рулетки и казино мениджмънт системи. Понастоящем EGT има 28 международни офиса, а продуктите й са представени в над 100 страни по целия свят.

EGT Digital е част от EGT Group и е изцяло фокусирана върху iGaming сектора. Предлага своя собствена платформа за залагания, а също така и богато многообразие от онлайн слот и моментни игри, както и спортни залагания. 

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
524 3

Коментари 3

Добави коментар
Cohiba

2024.05.27 | 16:22

3
Хубаво е че има фирми които помагат на художниците ! Брави
Sarbeca

2024.05.27 | 16:16

2
Пак реклама на казина

2024.05.27 | 16:08

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини