Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени се събират след 10 години

  • 04 май 2012 10:32

  • 1160
  • 0
Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени се събират след 10 години
©

Този понеделник, Стефан Вълдобрев събира обичайните заподозрени от преди 10 години – Иван Лечев, Веселин Веселинов – Еко, Стоян Янкулов – Стунджи и Мирослав Иванов в студиото на Денис Ризов.

В него те ще изпеят някои от своите най-популярни песни. Какво се случи за времето, в което отсъстваше от музикалната сцена, лесно ли се пише музика за симфоничен оркестър и защо избра българина с името Манчестър Юнайтед за герой на своя последен филм ще разкаже самият Стефан в понеделник.

Провокативният дует TOXIC ще представи две от световните топ еротични песни в студиото, а Иво Желев и Силвия Станоева ще се опитат да убедят зрителите, че актьорите не просто пеят, а и импровизират върху песните.

Във вторник шоуто на Денис ще бъде пълно с изненади. В студиото ще влезнат "Господарите на Вселената", които нагледно ще покажат как се превзема света - с комикси. Оказва се, че в България това изкуство не просто съществува, а е на световно ниво. Култовият Фънки и група "Турбо" безапелационно ще завземат ефира, защото ще акомпанират на Силвия Кацарова в новото й амплоа - на истинска рок-певица.

Последвайте канала на

1160 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини