Салон на изкуството 2012

  • 25 април 2012 10:26

  • 849
  • 0
Салон на изкуството 2012
©

Тази година Салон на изкуствата се фокусира върху съвременното българско изкуство.

И категорично слага акцент върху българската култура на днешния ден, такава, каквато е. Без излишна претенция, но с признание към усилията на артистите да творят. Въпреки всичко да бъдат вдъхновени.

Салон на изкуствата 2012 е градски, модерен и концептуален фестивал. Салон на изкуствата ще преобрази НДК и ще превърне през май сградата в огромна градска инсталация, която предефинира визията, присъствието и функцията й като емблеметично софийско пространство. Каквото трябва да бъде. НДК продуцира по-голямата част от събитията на Салона и за първи път тази година ще изнесе част от програмата във Варна.

На 18 май, Зала 2, в 20.00 ч ще може да гледат Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - UNPLUGGED, Филмова, театрална, поп и рок музика.

Известно време Стефан се посвети на киното. Рядко се появяваше на музикалната сцена. В Салона тази година той се връща към музиката, заедно с музикантите, с които в края на 90-те правеше най-големите си концерти - Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов-Еко и Стоян Янкулов-Стунджи. Ще свирят парчета, създадени за кино и театър.

Последвайте канала на

849 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини