Награда за полет в изкуството „Стоян Камбарев”

  • 13 април 2012 14:44

  • 697
  • 0
Награда за полет в изкуството „Стоян Камбарев”
©

На 23-ти април 2012 г. от 19 ч. в Sofia Live Club за трети път ще се проведе Официалната церемония за връчване на Награда за полет в изкуството „Стоян Камбарев”. Водещ на церемонията по традиция ще бъде топ-журналиста на Дарик Радио Драгомир Симеонов, а в концерта ще участват младите звезди от „Х Factor“ - Боги, Ангел и Моисей, талантливата Мелинда от “Гласът на България” и номинираните акордеонисти от квартет КОРД.

За престижната наградата, основана на името на магнетичния и култов български режисьор Стоян Камбарев, ще се борят пет много силни номинации от различни сфери в изкуството - сценографката с огромно въображение и вкус Огняна Серафимова, младите и атрактивни акордеонисти от квартет КОРД, явлението в българската анимация Свилен Димитров, авторите и режисьори на пиесата „Паякът” - Йордан Славейков и Димитър Димитров (Сдружение Б+) и най-младият български драматург - 18-годишният Стефан Прохоров.

Сред учредителите на Фондация „Стоян Камбарев” са едни от най-утвърдените имена в българската култура - Кольо Карамфилов, Елин Рахнев, Мина Милева, Мариета Ценова, Самуел Финци, Димитър Гочев, Бойко Богданов, Кремена Димитрова.

Церемонията ще се заснеме и излъчи по БНТ - основен медиен партьор на наградата.

Последвайте канала на

697 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини