Касиел Ноа Ашер: В този свят има нужда да се говорят и глупости

  • 08 ноември 2019 07:20

  • 603
  • 0
Касиел Ноа Ашер: В този свят  има нужда да се говорят и глупости
© Булфото (архив)

За да си силен и смислен медиатор на сцената е нужна храброст, каза в интервю за БТА актрисата Касиел Ноа Ашер. По думите ѝ светът може да бъде спасен от герой, който има надежда, върви напред и през сълзите си успява да се разсмее, успява да разсмее и публиката.

"Работата ми ме кара да се докосвам до млечния път. Нямам ли я, сигурно ще се срина като къща от кал в пороен дъжд", отбеляза Касиел Ноа Ашер. Според нея все пак този свят има нужда и да се говорят глупости. "Понякога с глупостите се стига до велики дела. Много вярвам в това", заяви тя.

"Актьорите са хора, които не могат да се поберат в собствената си кожа. Тялото и душата им трябва да са изличени и празни, за да могат лесно да станат проводници на същностите на едни други съвсем плътски личности. Изгубил себе си, можеш да се намериш и като от камък в пустиня, да се превърнеш в особен вид цвете - хищно, алчно, красиво или грозно, криво - каквото ти даде героят", посочи още актрисата.

Касиел Ноа Ашер е завършила актьорско майсторство за драматичен театър в клас на Крикор Азарян и Тодор Колев. След 10 години в трупата на НТ "Иван Вазов" е уволнена и от тогава е актриса на свободна практика. В работата си обича да е провокатор. Определяна е като скандална и екстремна. Последната ѝ роля в киното е в международно награждавания филм на Надежда Косева - "Ирина", а в театъра е режисьор и актриса в спектакъла по текстове на Валери Петров - "Театър, любов моя!".

Последвайте канала на

603 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини