Касиел Ноа Ашер: В този свят има нужда да се говорят и глупости

За да си силен и смислен медиатор на сцената е нужна храброст, каза в интервю за БТА актрисата Касиел Ноа Ашер. По думите ѝ светът може да бъде спасен от герой, който има надежда, върви напред и през сълзите си успява да се разсмее, успява да разсмее и публиката.

"Работата ми ме кара да се докосвам до млечния път. Нямам ли я, сигурно ще се срина като къща от кал в пороен дъжд", отбеляза Касиел Ноа Ашер. Според нея все пак този свят има нужда и да се говорят глупости. "Понякога с глупостите се стига до велики дела. Много вярвам в това", заяви тя.

"Актьорите са хора, които не могат да се поберат в собствената си кожа. Тялото и душата им трябва да са изличени и празни, за да могат лесно да станат проводници на същностите на едни други съвсем плътски личности. Изгубил себе си, можеш да се намериш и като от камък в пустиня, да се превърнеш в особен вид цвете - хищно, алчно, красиво или грозно, криво - каквото ти даде героят", посочи още актрисата.

Касиел Ноа Ашер е завършила актьорско майсторство за драматичен театър в клас на Крикор Азарян и Тодор Колев. След 10 години в трупата на НТ "Иван Вазов" е уволнена и от тогава е актриса на свободна практика. В работата си обича да е провокатор. Определяна е като скандална и екстремна. Последната ѝ роля в киното е в международно награждавания филм на Надежда Косева - "Ирина", а в театъра е режисьор и актриса в спектакъла по текстове на Валери Петров - "Театър, любов моя!".

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Култура

още

Анкета

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Избрано от Интернет