Подарете си незабравимо ВИП изживяване с прощалния концерт на Deep Purple

  • 10 май 2017 17:12

  • 5279
  • 0
Подарете си незабравимо ВИП изживяване с прощалния концерт на Deep Purple
©

Рок динозаврите от Deep Purple ще гостуват на столичната зала „Арена Армеец“ на 14 май, за да си кажат „сбогом“ с верните си почитатели. Концертът е част от прощалното турне “The Long Goodbye” на една от най-великите групи в историята на музиката. Deep Purple ще изпълнят парчета от новия си албум “inFinite”, който излезе преди броени дни. Това е последният ви шанс да чуете на живо и леген

дарни парчета като "Smoke on the Water“, „Hush“, „Perfect Stranger“, “Burn”, “Lazy” и много други. Ако искате да направите последната си среща с Deep Purple незабравима, можете да се спрете на ВИП пакет от специализирания сайт за ВИП билети Bileti365.com. Ексклузивната услуга включва пероснално ВИП посрещане и настаняване, отделен вход и паркомясто, както и избор на най-добрите места в залата. С него ще избегнете неприятната суматоха около всеки подобен голям концерт, ще си спестите търсенето на паркомясто, чакането на досадни опашки, за да влезете и ще имате най-добрите места в залата!

Както знаем, емоциите на живо са най-чудесният подарък за всеки, така че ако търсите нестандартна идея за подарък за скъп човек, със сигурност ще го впечатлите с ВИП отношението, което предлагат от Bileti365.com. Всички събития, които предлагат от компанията, която се отнася с внимание към всеки детайл, можете да проследите тук.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
5279 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини