Пеещият доктор Христо Деянов представя новата си книга

  • 17 май 2016 14:20

  • 1213
  • 0
Пеещият доктор Христо Деянов представя новата си книга
©

С импровизиран концерт на Христо Деянов в дует със сина му Скилър, ще бъде представена новата книга на пеещия доктор - „ДА РЕАЛИЗИРАШ МЕЧТИТЕ СИ – част ІІ“. Събитието е на 19 май от 19 часа в Студио 5 на НДК.

Проф. Христо Деянов ни увлича с 5 уникални разказа за екзотични и много интересни места на 5 континента, включително няколко чудеса на света, посетени от автора. Читателят ще види стотици красиви и пленителни авторски фотографии.

Ще научи неща, свързани с географията, историята, икономиката, политиката, философията, психологията и медицината в тези страни. Ще се потопи в екзотика и красота.

Книгата излиза на пазара днес - 16 май. Търсете я в книжарниците Хеликон, Сиела и Знание и по някои вестникарски будки. Може да се поръча и онлайн на сайта на Здравословно – www.zdravoslovnobg.org

Христо Деянов има над 100 бр. научни публикации и участия в научни форуми в Европа, Азия и Северна Америка в областта на профилактичната кардиология и превантивната медицина. Специализирал е трудова медицина, хранене и диететика, вътрешни болести, обща медицина и превантивна кардиология.


 

Последвайте канала на

1213 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини