VIVACOM Art Hall гостува на Нощта на музеите и галериите в Пловдив с изложбата Like.Bulgaria

  • 20 септември 2013 17:24

  • 911
  • 0
VIVACOM Art Hall гостува на Нощта на музеите и галериите в Пловдив с изложбата Like.Bulgaria
©

VIVACOM Art Hall гостува в Пловдив с изложба в рамките на Нощта на музеите и галериите на 20 и 21 септември.

Посетителите на събитието ще могат да разгледат проекта Like.Bulgaria на главната улица пред сградата на Градската художествена галерия на Пловдив.

Непосредствено до изложбата се намира и централният инфо пункт на събитието, оборудван с безплатен Wi-Fi. За всички посетители VIVACOM организира и специална игра, в която всеки може да сподели с едно изречение своите емоции и впечатления от Нощта, свързвайки го с последната дума от изречението на предния участник. Така всички посетители ще имат възможност да съставят общ разказ за Нощта, а един от всички съавтори ще спечели нов смартфон.

Like.Bulgaria e една от последните изложби в пространството за култура и изкуство на VIVACOM.  Проектът е дело на Николай Тонков, креативен директор на базираното в София и Берлин дизайн студио Formschlag, който се вдъхновява да създаде една нова и позитивна визуална презентация на България. Инициативата стартира във Facebook на 14 февруари 2013 и за по-малко от половин година успява да стигне до всички точки на света благодарение на феновете, които искат да споделят красиви и вдъхновяващи визии oт родината ни.

Последвайте канала на

911 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини