Ano представи "Barbie Anthem"

  • 23 август 2013 09:20

  • 701
  • 0
Ano представи "Barbie Anthem"
©

Ano е сред новите пробиващи изпълнители на електро-поп сцената.

Първия му сингъл "Night life", доста успешно се завъртя в българският радио ефир. Няколко месеца след дебюта си талантливият музикант е готов с второто си парче, което носи заглавието "Barbie Anthem".

Музиката и аранжимента са дело на Иван Петков, който е брат на младия певец, а текста е на самият Аno. Режисьор на видеото е Ивайло Спасов, а в него участие взимат екзотичната танцьорка Франсин и сексапилната Юлия Смилкова.

Ano безспорно е един от малкото български изпълнители, които са избрали да правят именно този стил. "Да правиш електро-поп в България е нож с две остриета, но аз лично смятам че българския слушател има нужда да чуе и след това ще оцени именно този музикален жанр" - споделя Ano.

В интернет пространството се появиха коментари с предположения, че това е нов чуждестранен изпълнител, някои дори го наричат "двойника на Pitbull", на това сравнение той отговаря така: "Не смятам, че приличам на някой, не целя това, аз съм Ano и единственото, което искам е музиката, която правя да достигне до повече слушатели и да покажем, че и в България може да се прави хубава музика".

Последвайте канала на

701 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини