Дейзи Ланг за братя Пулеви: Радвам се, че донесохме късмет и победа на Кубрат и Тервел

  • 01 април 2024 12:56

  • 1438
  • 0
Дейзи Ланг за братя Пулеви:  Радвам се, че донесохме късмет и победа на Кубрат и Тервел
© булфото

Тя изгледа мачовете  в компанията на Стоичков и на Слави Бинев. Първата българка световна шампионка по бокс - Деси Кирова, известна в цял свят като Дейзи Ланг, за пореден път подкрепи братя Пулеви, като изгледа мачовете им в компанията на легендарния ни футболист Христо Стоичков и на председателя на .федерация по бокс Красимир Инински.

 “Радвам се, че донесохме късмет и победа на Кубрат и Тервел. Атмосферата беше прекрасна. Отново показахме, че българите можем да бъдем единни. Когато чух нашия химн и родопската музика от моя роден край, която съпътстваше братя Пулеви като излизаха на ринга ,се развълнувах много и просълзих. Винаги съм казвала ,че

успехите на един спортист са най-добрата политика и представя страната ни в най-добър международен аспект.

Отново се срещнах и установих контакт с приятели от моето детство, с които не съм се виждала много години. Беше ми приятно да срещна моя първи треньор по таекуондо  - Слави Бинев , който ми даде старт - направи ме европейска шампионка и възпита този боен дух, който се прояви успешно през цялата ми спортна кариера", сподели емоциите си Дейзи след мачовете на братя Пулеви в   в зала Арена София миналата вечер.

Дейзи се върна от Щатите, където живее почти 20 години, за да бъде гост на мача на братя Пулеви в София.

Тя ще посрещне на родна земя и рождения си ден на 4 април, а ден преди празника ще бъде специален гост на премиерата на новата книга на журналистката и пиар Патриция Кирилова - "През Банкя до Харвард и назад". Книгата е вдъхновена от  политическата сатира на Радой Ралин, както и от  творбите на Алеко.

 На снимките: Дейзи Ланг изгледа боксовите мачове в компанията на  Гранд Мастър 9 Дан Парк Cy Нам-Почетен председател на  ETU и    на Слави Бинев - Първи вицепрезидент EYU и Директор на KUKKIWON.

Последвайте канала на

Аделина Делийска
1438 0

Водещи новини