Вижте дългоочаквания трейлър на играта World of Warcraft: Dragonflight

  • 16 ноември 2022 14:43

  • 1253
  • 2
Вижте дългоочаквания трейлър на играта World of Warcraft: Dragonflight
© YouTube

Blizzard Entertainment представи кинематографичен трейлър на разширението Dragonflight за World of Warcraft и втората част от актуализацията на добавките за мултиплейър ролевата игра преди пускането ѝ в продажба.

Представеният трейлър трае малко под три минути и показва удоволствието от летенето на драконите на Азерот, завръщането на Драконовите острови и пресичането на главния герой на трейлъра - войн-гном - със самия Алекстрос.

Зрителите приветстваха видеото с похвали за анимационния отдел и сравнения с анимационния филм "Как да укротиш дракон". Вторият етап от подготовката за Dragonflight включва създаване на събуждащ се драктир, изследване на Забранената земя, отблъскване на атаките на елементарни воини в събитието Unstoppable Storm и завършване на подземието Uldaman: Legacy of Tyr, съобщава dir.bg.

Трейлърът на филма "Warcraft: Началото" взриви мрежата

Наред с други неща, актуализацията носи много поправки и корекции на баланса. Пълният списък с промените можете да се намери на официалния уебсайт на World of Warcraft.

World of Warcraft: Dragonflight също така обещава езда на дракони, преработени системи за таланти, обновен интерфейс, увеличаване на максималното ниво на 70 и осем нови подземия при стартирането.

Dragonflight ще бъде пуснат в продажба на 29 ноември в 2:00 ч. българско време. Как ще се променят системните изисквания на World of Warcraft с излизането на новото разширение (разбира се, в посока нагоре), беше разкрито от Blizzard в началото на октомври.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1253 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Български гражданин

2022.12.02 | 19:15

2
Винаги съм се чудел защо WOW не излиза за конзоли?!
PaulaFox

2022.11.17 | 00:33

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини