"Warcraft: Началото" в кино Cine Grand

  • 08 юни 2016 16:22

  • 1297
  • 0
"Warcraft: Началото" в кино Cine Grand
©

Ела да покажеш най-добрия си дек с карти на Hearthstone и демонстрирай шампионските си умения на F2P зоната в CineGrand в Sofia Ring Mall.

Имаш уникалната възможност от 10.06 до 12.06 да играеш на професионалните геймърски таблети Acer Predator 8 NT.Q01EE.004, като това автоматично ти осигурява шанс за спечелване на Battlechest World of Warcraft Battlechest и Legion, осигурени от Ozone.bg.

Десет години след анонсирането на филма през май 2006 г., дълго чаканият "Warcraft: Началото" най-накрая ще бъде в кино Cine Grand Bulgaria от 9-и юни. Предпремиера на зрелищната сага за власт и саможертва, в която войната има много лица и всеки се бие в името на нещо, можеш да срещнеш лице в лице.

А можеш ли да си представиш всичко това на екстремно високо качество в комфортна и изключително приятна обстановка? Става дума за най-високи стандарти при представяне на филмите с най-добрите системи за озвучаване и дигитална прожекция, които осигуряват на публиката представянето, предвидено от създателите на филма, и дори повече!

Това, разбира се, е кино Cine Grand, което означава абсолютна гаранция за комфортно преживяване. Именно в Cine Grand можеш да се насладиш на уникални звук и картина, а кафето и барът не оставят никой посетител безразличен. Време няма, така че резервирай своя билет тук.

Последвайте канала на

Novini.bg
1297 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини