Не всеки ден е Великден, но джакпотът от игрите на Спорт тото може да превърне всеки обикновен делничен ден в празник!

  • 24 април 2021 10:20

  • 1546
  • 2
Не всеки ден е Великден, но джакпотът от игрите на Спорт тото може да превърне всеки обикновен делничен ден в празник!
©

Дни преди най-светлите Християнски празници – Цветница и Великден, Спорт Тото подарява още една възможност на любителите на лотарийните и тото игри, да се възползват и да не пропускат шанса си за добри печалби и още повече настроение. Българският спортен тотализатор открива нови точки за продажби в редица обекти на Inmedio, разположени в магазините Кауфланд.

Големият брой търговски локации, лесната и удобна достъпност са само част от причините за тази инициатива, замислена с единствената цел за по-добри и положителни резултати и по-доволни клиенти. По този начин се разширява и партньорството между Спорт Тото и Лагардер Травъл Ритейл – компанията, оперираща търговските марки Inmedio, Relay и 1Minute, както и търговската верига Кауфланд.

30 години от първия тото милионер в България

По време на официалната церемония, водена от Любомир Петров - изпълнителен директор на Български спортен тотализатор,  Младен Йорданов - изпълнителен директор на Лагардер Травъл Ритейл България и Диана Костова– Ръководител Направление „Централно управление на недвижимостите“ на Кауфланд България, символично бе отбелязано разрастването на съвместната дейност между компаниите на национално ниво. За доброто настроение се погрижи дългогодишния и очарователен водещ Део, който изненада присъстващите с вълнуващи подаръци от тотализатора.

И още интересни факти! Датата 22 април носи много символика - освен, че е Международен ден на Земята, тя се пада малко преди Цветница. Този хубав български празник винаги се празнува в шестата неделя от Великите пости, така че… защо пък и вие да не уцелите заветната “шестица от Тотото” именно в този ден? Това се е случило преди точно 10 години, когато един късметлия от Сливен печели натрупаната сума във второ теглене на играта Тото 2 – 6/49 - 3 271 062,92 лв. В наши дни пък прогнозният джакпот в същата тази игра към дата 25.04.2021 е с доста сходна стойност – 3 100 000 лв. А този чудесен факт е поредното доказателство, че тотализатора продължава да поддържа собствените си традиции - да раздава щедро на българите едни от най-грандиозните печалби в историята на числовите и лотарийни игри.

Пълен обзор на възможностите може да получите на адрес www.action.toto.bg

(платено съобщение )

Novini.bg
1546 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.04.24 | 21:52

2
кyр

2021.04.24 | 10:26

1
Новата стара национална лотария, гейберастията я харесва, защото вече не идва с чантите, а направо граби от касата.

Добави коментар

Водещи новини