Залози за имунитета на Сидеров хит в нета

  • 09 януари 2014 14:21

  • 2237
  • 1
Залози за имунитета на Сидеров хит в нета
©

Ще се откаже ли лидера на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа сам от своя имунитет или не? Този въпрос вече се появи и в сайт за залагания, пише "Стандарт".

Според "Евробет" най-вероятният сценарий е Народното събрание да гласува "за" отнемането му. Коефициентът е едва 1.2, т.е ако заложите един лев и познаете, ще получите лев и 20 стотинки. Вариантът парламентът да отхвърли искането на прокуратурата е оценен с коефициент 2.

Като най-невероятен от сайта определят сценария, в който Сидеров сам ще си даде имунитета. Залози за този вариант се приемат с коефициент 5. От "Евробет" не са включили възможността председателя на парламента Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно еднолично да снеме имунитета на народния представител.

Залози се приемат до края на месеца. Много вероятно е обаче, въпросът да бъде решен по-бързо.

Сайтът предлага залози и за изборите през май. Залози за избори 2 в 1 за европейски избори и за нов български парламент се приемат с коефициент 2.50. Вот и за президент се оценяват като крайно невероятни, а коефициентът е 15.

При вот за български депутати коефициентът за ГЕРБ е най-нисък - 3.50. Най-висок е за "Атака" - 50.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2237 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
БУТАЧА

2014.04.16 | 10:41

1
ИМА И ЗАЛОГ 1 КЪМ 1,05 ,ЧЕ ПСИХОТО НА ПЪРВИЯ ДЕН В КИЛИЯТА ЩЕ ПИКАЕ СПЕРМА

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини