Брад Пит ще прави филм за Холокоста

  • 13 септември 2012 15:04

  • 924
  • 0
Брад Пит ще прави филм за Холокоста
©

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в е започнал работа по нов филм, в който ще става дума за Холокоста и ще бъде базиран върху бестселъра на Едуин Блек „IBM and the Holocaust”.

Звездата от „Мистър и Мисис Смит” се е захванал с нов проект за филм. Лентата ще се основава върху „IBM and the Holocaust”, която е фокусирана върху това как нацистка Германия е успяла да убие толкова много евреи по време на Втората световна война, пише actualno.com.


Книгата се основава на истинската история за това как изпълнителният директор на Ай Би Ем през 1933 г. Томас Уотсън влязъл в стратегически съюз с нацистите, създавайки измамен метод за използване на данни от преброяването на населението в Германия. След това на правителството, оглавявано от Адолф Хитлер, било съобщавано къде живее всеки един евреин в Европа. Така те били залавяни и изпращани в концентрационни лагери, където мнозина били избити в газовите камери.

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в в момента е поставил идеята си „на пазара на киноиндустрията”, а източници твърдят, че актьорът е поставил и себе си в една от главните роли, за да може да привлече някой добър режисьор.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
924 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини