30 години по-късно: „Ченгето от Бевърли Хилс“ се завръща

  • 21 юни 2024 14:59

  • 5908
  • 2
30 години по-късно: „Ченгето от Бевърли Хилс“ се завръща
© Getty Images

Тридесет години след третото си и последно участие, Аксел Фоли (Еди Мърфи) от „Ченгето от Бевърли Хилс“ се завръща за ново разследване, информира Ройтерс.

В новия филм на Нетфликс „Полицаят от Бевърли Хилс: Аксел Ф“ полицаят, който нарушава правилата, се завръща в Бевърли Хилс, за да разбере, че отчуждената му дъщеря Джейн (Тейлър Пейдж), е в опасност, след като разследването ѝ на убийство в качеството на обществен защитник разкрива корупция в местното полицейско управление.

Мърфи, към когото се присъединяват колегите му от оригиналния актьорски състав Джъдж Райнхолд и Джон Ащън, представи премиерата на филма в четвъртък, недалеч от истинското полицейско управление в Бевърли Хилс, където се развива голяма част от действието.

Въпреки това този червен килим - на който към Мърфи се присъединиха актьорът Мартин Лорънс, музикантът Лил Нас Х и други, беше далеч от първата прожекция на оригиналния филм през 1984 г., отбелязва БТА.

Първата премиера беше ведомствена прожекция, на която отидох и която не се хареса на публиката. След това отидох да го гледам с истинска публика и тогава видях истинската реакция на филма, спомня си Мърфи.

„Полицаят от Бевърли Хилс“ печели над 300 млн. долара в световен мащаб и се превръща в емблематичен филм на 80-те години. Следват още два филма през 1987 и 1994 г.

„Това е голяма част от живота на хората, беше хит и всички го харесаха, но беше нещо повече от това - зрителите сякаш се привързаха към него“, разказва актьорът Пол Райзър, който се превъплъщава в ролята на Джефри Фридман.

Пускат нов филм по "Властелинът на пръстените" през 2026 г.

Режисьорът Марк Молой казва, че новият филм също препраща към 80-те години на миналия век.

Погледнах първите два филма и си казах, че искам да направя такъв филм. Исках да го приземя и да го направя скромен, а също така исках да снимам всичко с кинокамера, да правя някои грешки. Тези филми са несъвършени и аз исках да се примиря с това и да създам филм, който да е много носталгичен, но да е в съвременния свят, допълни Молой.

Във филма, който започва да се излъчва на 3 юли, участват още Кевин Бейкън в ролята на зловещ старши полицай и Джоузеф Гордън-Левит като новия помощник на Фоли.

„Щастлив съм, че филмът се получи както трябва и че е супер приятелски настроен към аудиторията. Винаги е страхотно, когато правиш добър филм!“, не скри вълнението си Мърфи.

Последвайте канала на

Владимир Василев
5908 2

Коментари 2

Добави коментар
не

2024.07.11 | 14:35

2
Аре стига, с тия дядовци! Омръзнаха и на кучетата, ненаяли се търбуси!

2024.06.21 | 20:19

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини