Хенри Кавил се отказва от ролята на Супермен

  • 16 декември 2022 15:13

  • 989
  • 1
Хенри Кавил се отказва от ролята на Супермен
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Актьорът Хенри Кавил беше отхвърлен от ролята на Супермен от новите шефове на DC Studios, по-малко от два месеца след като обяви завръщането си в ролята, пише каналът Vbox7.

„Току-що имах среща с Джеймс Гън и Питър Сафран и това е тъжна новина за всички. В крайна сметка няма да се върна като Супермен“, каза Кавил. „Смяната на гарда е нещо, което се случва. Уважавам това“, продължи той в публикацията си в Instagram. "Джеймс и Питър трябва да изградят вселена. Пожелавам на тях и на всички, които участват в новата вселена, най-добрия късмет и най-щастливото богатство."

Хенри Кавил: Американец може да изиграе Джеймс Бонд

Гън и Сафран поеха DC Studios в края на октомври, точно след като Кавил се появи изненадващо като Човека от стомана по време на надписите на филма на Дуейн Джонсън „Черният Адам“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

След това британският актьор публикува видео, в което казва на феновете: „Исках да го направя официално и да съобщя, че се завръщам като Супермен“. Епизодичната роля в „Черния Адам“ е „само малка част от предстоящите неща“, добави той.

Кавил изигра легендарната роля във филма "Човек от стомана" от 2013 г., както и в "Батман срещу Супермен" от 2016 г. заедно с Бен Афлек и в "Лигата на справедливостта" през следващата година.

След съобщението някои фенове спекулираха, че актьорът вече е на разположение да поеме ролята на Джеймс Бонд - ако кастинг директорът му се обади. 39-годишният Кавил също обяви, че напуска сериала The Witcher на Netflix в края на октомври. Той ще бъде заменен от Лиъм Хемсуърт.

В сряда Гън написа в Twitter: „Питър и аз имаме готова плоча за DC, за която не бихме могли да бъдем по-вълнуващи; ще можем да споделим вълнуваща информация за нашите първи проекти в началото на новата година. Сред тези в списъка е Супермен. В началните етапи нашата история ще се фокусира върху по-ранна част от живота на Супермен, така че героят няма да се играе от Хенри Кавил“. Той добави: „Но току-що имахме страхотна среща с Хенри и ние сме големи фенове и говорихме за редица вълнуващи възможности да работим заедно в бъдеще."

Последвайте канала на

Теодора Павлова
989 1

Коментари 1

Добави коментар

2022.12.17 | 14:09

1
Одъртя нашия, вече не го вдига.

Добави коментар

Водещи новини