Марго Роби иска да снима лесбийски сцени

  • 08 декември 2022 11:36

  • 3094
  • 1
Марго Роби иска да снима лесбийски сцени
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Много емблематични двойки от комикси са направили скок към големия екран. Супермен и Лоис. Антман и Осата. Батман и неговата гневна мания по черния цвят. Но има един голям романс, който все още не е в светлината на прожекторите, въпреки нарастващата популярност на феновете и изобилието от телевизионни/комични сюжетни линии: Харли Куин и Отровната Айви, пише "Телеграф".

Двете хаотични престъпнички са дългогодишни любимци на феновете, а в комиксите те са прекарали последните няколко години в натискане и правене на пакости навсякъде из Готъм.

Харли и Айви започват партньорството си като платонични приятелки, появявайки се заедно в епизод от 1993 г. на "Batman: The Animated Series", но през последните години те правят нещата официални, влюбвайки се както в комиксите, така и в сериала Харли Куин на HBO Max.

Марго Роби ще играе Барби в нов филм

Заедно те се превръщат в една от най-популярните двойки на DC, оставяйки много фенове да се чудят кога романсът им може да стигне до големия екран. Оказва се, че Марго Роби има същия въпрос.

Актрисата е игра Харли Куин в три филма. Тя също така е дългогодишен защитник на потенциалния романс между Харли и Айви и в скорошно интервю за ComicBook.com каза, че е прекарала „години“, опитвайки се да пренесе любовната им афера на екрана. „Настоявам за това от години. Не мога да ви опиша колко силно настоявах за това. И аз го искам“, сподели актрисата.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3094 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.12.08 | 12:20

1
Аз съм лесбиец, може да снима с мен. За по-голям реализъм ще се чукаме наистина.

Добави коментар

Водещи новини