Ванеса Паради е ядосана на Джоли

  • 07 март 2012 15:37

  • 2355
  • 0
Ванеса Паради е ядосана на Джоли
©

Етикетът „разбивачка на семейства“ продължава да преследва Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския.

След като отмъкна Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в от Дженифър Анистън, сега са я нарочили за лошата в друга семейна драма.

Тази на Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е и Ванеса Паради. Проблемите им започнали след като Джоли и Деп се запознали по време на снимките на филма „Туристът“.

Ванеса Паради била убедена, че мъжът й е спал с Анджелина. И именно последвалата подозрителност и ревност от нейна страна били причина за разпадането на 14-годишната им връзка, пише hotnews.bg.

Според западните медии Джоли и Деп станали много близки приятели след филма и от тогава тя непрекъснато търсела контакт с него.

Ту звъняла, за да урежда децата им да си играят заедно, ту за препоръки за френско училище или да го пита дали ще ходи на някое светско събитие.

„Анджелина се самопокани на яхтата им за три дни по време на Деня на независимостта през юли. Ванеса полудя“, заяви източник, близък до семейството на Паради и Деп.

Последвайте канала на

2355 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини