Андреа представи нов албум на рождения си ден (галерия)

24 януари 2012 13:18

Андреа представи нов албум на рождения си ден (галерия)
© Булфото
3643 0

Андреа отново успя да изненада с неочаквано решение за промоцията на новия си албум и видеоклипа на заглавния сингъл към него – „Лоша”.

В изисканата обстановка на балната зала на Военния клуб, украсена с кадрите от фотосесията за обложката, тя покани най-близките си, хората, с които работи, колеги, приятели и журналисти, за да отпразнува заедно с тях и рождения си ден, и излизането на албума, пише "Булфото".

Да уважат промоцията и рождения й ден дойдоха и много нейни колеги. Първа пристигна най-близката й приятелка в попфолка – Анелия, която събра погледите с елегантна дълга рокля в черно. ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и дойде на промоцията с любимия си мъж – Галин. Борис Дали, Бони, Татяна, Димана, както и новите попълнения на „Пайнер” Люси, Пламена и Галин бяха още сред изпълнителите, които поздравиха Андреа за двойния й празник.

Най-неочакваната изненада за певицата дойде от директорката на Първа частна английска гимназия, която е завършила – специален колаж със снимки на Андреа от ученическите й години.

Борислава Замфирова
3643 0

Свързани новини

Евро 2020

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини