Бойко Кръстанов болен от тежка форма на звездомания

  • 13 януари 2012 17:17

  • 3547
  • 0
Бойко Кръстанов болен от тежка форма на звездомания
© Интернет


Бойко Кръстанов напълно се е повредил, твърдят негови бивши авери.

Младият актьор е живо доказателство, че понякога възходът води до мания за величие. Дали така стоят нещата при Бойко Кръстанов, превъплъщаващ се в ролята на екранния Дани от „Стъклен дом” или неласкателната преценка я правят хора, чиято гледна точка е спорна.

Приятелите намират бойко за страдащ напоследък от тежка форма на звездомания, съдейки по това, че станал претенциозен към жените. Но лоша претенция ли е да не обичаш и да отричаш златотърсачките, златките и фолкаджийките?

Другото му прегрешение било, че отказвал да ходи по чалга заведения. Привържениците на тезата за самозабравата на младия актьор бързат да обяснят постъпката на бившето му гадже, което го изостави наскоро, именно с това, че му писнало то надувките на актьора.

За да са по-убедителни, бившите другари на звездата твърдят, че той е усвоил и в реалния живот маниера на героя си и го дава стопроцентов тежкар. Сякаш наистина е син на богат собственик на голям мол, наистина е съсобственик на мола и наистина е в силата си да назначава и уволнява, както и да въздава правосъдие.

Като признак за маниакалност, те считали и нежеланието на бившия им приятел да излиза с тях и да споделя шумните им компании. Същите твърдели, че Бойко ги отбягвал заради ограниченото им, по негово мнение, мислене.

Последвайте канала на

3547 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини