Задава ли се "Сексът и градът 3"?

  • 23 декември 2016 20:11

  • 17854
  • 1
Задава ли се "Сексът и градът 3"?
© Getty Images

Появиха се слухове, че се задава „Сексът и градът 3”. Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Синтия Никсън и Кристин Дейвис са потвърдили участието си във филма. Това твърди клюкарски сайт, цитирайки източник, близък до актрисите. Той допълва, че сценарият е бил одобрен и от четирите звезди.

Казва се още, че Паркър първоначално не била съгласна да се включи, тъй като не харесвала сценария на третата част. Все пак обаче приела и се твърди, че снимките на филма ще започнат през лятото на 2017 г. Тези слухове все още не са официално потвърдени нито от филмовото студио, нито от самите актриси, предаде Нова Телевизия.

Миналата година Ким Катрал заяви, че е малко вероятно да бъде заснет трети филм от поредицата "Сексът и градът".

"Изглежда, че всички са заети с други неща. Вероятно ще е трудно да се съберем отново заедно. Когато обаче се срещаме, всичко е така, сякаш изобщо не сме се разделяли", заяви Катрал.

През 2014-а пък Сара Джесика Паркър увери, че за нея ще е интересно да участва в "Сексът и градът 3", ако подобен проект бъде планиран.

Сериалът се превърна в хит по цял свят. Шестте сезона бяха излъчвани между 1998 г. и 2004 г. Двата филма обаче не бяха много добре приети. Отзивите за първия, който излезе през 2008 г, не бяха позитивни, а тези за втория, който се появи две години по-късно – още по-лоши. „Сексът и градът 2” дори бе номиниран за „Златна малинка” за най-лош филм.

Novini.bg
17854 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
fake media

2017.01.03 | 19:21

1
Задава се секса и гз на новини бг и приятелите му, ибрикчийте от бнт бтв и нова

Добави коментар

Водещи новини