Рос и Рейчъл от “Приятели” са най-обичаната тв двойка

  • 27 септември 2011 17:55

  • 2802
  • 0
Рос и Рейчъл от “Приятели” са най-обичаната тв двойка
© Интернет
Анкета на испанското списание „Ола” определи Рейчъл, в  чиято роля изгря звездата на Дженифър Анистън и Рос, изигран от Дейвид Шуимър, за най-обичаната любовна двойка на малкия екран.
 
Двамата успяха да спечелят 1277 от гласовете на участниците в проучването.Оказа се, че седем години след края на сериала „Приятели” и близо двадесет години от излъчването на първия епизод на младежката комедия, главните герои Рейчъл и Рос до днес остават най-обичната телевизионна двойка в света.
 
Милиони зрители от всички възрасти проследиха приключенията, романсите и триумфите на известната група приятели от Ню Йорк. Финалният епизод на „Приятели” е изгледан от около 51.1 милиона души. Ситкомът от 236 серии по 22 минути  се излъчва между 1994 и 2004 г.На второ място по популярност са Кари и Тузаря от „Сексът и градът”.
 
Действието там също се развива в Ню Йорк. Връзката на писателката феминистка Кари (в ролята Сара Джесика Паркър) с финансиста, известен като Тузаря (Крис Нот), техните срещи и раздели, нейният и на приятелките й Саманта, Шарлот и Миранда любовен живот разтуптяха сърцата на милиони домакини, почитателки на сериала, който вървя шест сезона. Трети в класацията на "Ола" са Дерек и Меридит от "Анатомията на Грей".

Последвайте канала на

2802 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини