Али Макбийл се завръща

  • 06 септември 2011 06:50

  • 1870
  • 0
Али Макбийл се завръща
© Интернет

Възходите и паденията в живота на една млада адвокатка в Бостън ще проследи сериалът „Али Макбийл” по bTV Comedy от 8 септември, всеки делник от 15,00 и 23,00 часа.

Поредицата е носител на 3 награди „Еми”, включително за най-добър комедиен сериал, 4 награди „Златен глобус”, 7 награди на Асоциацията на телевизионните критици и редица други престижни международни призове.

Али Макбийл, чиято роля се изпълнява от Калиста Флокхарт („Клетка за птици”, „Стъклената менажерия”), е адвокат. Тя е удивително нахакана в съдебната зала и твърде стеснителна относно различни елементи от личния й живот, заради голяма част от които често чува гласове и песни и нерядко й се привиждат разни неща.

Когато тя е заинтригувана от някого или от нещо, зрителите разбират какво Али наистина мисли чрез поредицата от фантазии в главата й. Вътрешният живот на героинята буквално оживява по един уникален и комичен начин, а нейните мисли са всичко друго, но не и плахи, на моменти дори цинични.

Али си няма гадже, въпреки че през по-голямата част от живота си е дълбоко свързана с Били Алан Томас (Гил Белоус). Двамата се събират и разделят от 7-годишна възраст. Играли са заедно като деца, стават любовници в тийнейджърска възраст и учат заедно право. По време на следването си се разделят и всеки поема по свой собствен път.

Обстоятелствата принуждават Али да се присъедини към малка, но мощна кантора в Бостън, оглавявана от Ричард Фиш (Грег Джърман). Той е като акула, която веднага надушва адвоката кръвопиец. В първия работен ден Али среща новия си колега – Били. Да, същият Били от детството й, само че сега той е женен за красивата и мила Джорджия (Кортни Торн-Смит). Али иска да я мрази, но не може. В действителност, двете стават приятелки. Сега Али и Били се намират в много неловка ситуация, но никой от тях не иска да напусне кантората.

Последвайте канала на

1870 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини