Жерар Депарийо ще играе Доминик Строс – Кан

  • 08 януари 2013 17:01

  • 782
  • 0
Жерар Депарийо ще играе Доминик Строс – Кан
©

Френският актьор Жерар Депардийо ще играе бившия шеф на Международния валутен фонд Доминик Строс-КанДоминик Строс-Кан  Доминик Строс-Кан - фрeнски политик и  икономист. Роден на  25 април 1949 г. в Ньой. Завършва, пише Блиц.рс.

Адвокатът на ареста обясни, че подготовката за биографичната лента в Швейцария е станала причина неговият клиент да не се появи в съда в Париж. Днес магистратите във френската столица призоваха артиста да се яви в съда за инцидент при управление на мотопед в нетрезво състояние. Заради неявяването си Депардийо може да бъде глобен със сумата от 4500 евро и да му бъдат отнети точки.

Снимките на филма ще започнат до края на месеца в Ню Йорк, където бе арестуван Строс-Кан . Полицията задържа шефа на МВФ по обвинения в сексуално посегателство, отправено от африканска имигрантка, през 2011 г. Той бе оправдан. Въпреки това той трябваше да се оттегли от поста си и бе сменен с Кристин ЛагардКристин Лагард Кристин Лагард - френски юрист и политик. Родена на 1 януари в Париж. Следва в САЩ и Франция. От 1981. Аферата стана повод за развода на Строс-Кан с Ан Синклер. В ролята на бившата съпруга ще влезе Изабела Аджани.

Очаква се днес актьорът да се срещне с черногорския премиер Мило Джуканович. Депардийо вече пристигна в столицата на балканската държава – Подгорица.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
782 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини