Близнаци - хороскоп на любовните тайни

  • 11 юни 2024 15:45

  • 1488
  • 0
Близнаци - хороскоп на любовните тайни
© Pixabay

Проникването в любовните тайни на Близнаците е много, много трудно. Често един партньор не е достатъчен за тях и те естествено, без знанието на първия имат и втори. И основната причина за това поведение на Близнаците, тази тяхна „тайна“ е жаждата за широта, за прекрачване на границите.

Близнаците се осмеляват да се обвържат с брак или дори да влязат в сериозна връзка, само когато са убедени, че любовта няма да означава за тях скука, монотонност, скучна сивота на ежедневието, с една дума „застояло блато“, тъй като това, което в очите на другите са „нормални брачни отношения“, за тях са непоносима атака срещу вътрешната автономия. 

Седмичен хороскоп от 10 до 16 юни

Фантазията, на която Близнаците обичат да се отдават, е любовна игра с няколко партньора, стигаща до тройка, смятат съставителите на Хороскопа на любовните тайни. На практика те рядко се осмеляват да признаят на глас нетрадиционните си тайни желания, затова предпочитат да действат тайно от всички, без публичност. Любопитството ги обзема, те трябва да знаят всичко, да проверят всичко от собствения си опит. Само човек, който е равен с тях по неудържима страст към играта на рулетка с живота и който няма да ограничава свободата им, може да сложи юздите на този вечен играч-експериментатор, гласи Хороскопа на любовните тайни.

Мечтата, която стопля душата на Близнаците, е да намерят спътник, който би бил готов да предприеме най-опасните набези с тях, би приел за даденост двойствеността на природата им и спокойно би се отнесъл към желанието им да се впускат в рисковани приключения от време на време.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1488 0

Свързани новини

Водещи новини