Седмичен хороскоп от 10 до 16 юни

  • 10 юни 2024 10:34

  • 11107
  • 0
Седмичен хороскоп от 10 до 16 юни
©

Астро-аспекти

На 11 юни Марс квадратура Плутон

На 12 юни Меркурий квадратура Сатурн

На 14 юни Слънце съвпад Меркурий

Луната през седмицата се движи в знаците – Лъв, Дева и Везни

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –10, 11, 12, 13 (до 12:30ч), 14 (след 13:30ч), 15 (до 14:30ч), 16 (след 15:35ч) юни

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –10, 12, 14, 15, 16 юни

"Луна без курс" - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

Овен – Ако изобщо търсите романтична връзка (тези, които са свободни), знайте, че любовната атмосфера в обкръжението ви ще се освежи – ще наблегнете повече на приятелството и социалните кръгове, което значително ще увеличи шансовете ви да създадете ново, забавно познанство. Ако пък вече сте във връзка, това е подходящият момент да вземете решение за конкретно действие с партньора си – може да е отиване в отдалечено кътче от природата, необичаен вид спорт или нещо друго, което не сте правили заедно досега. Това допълнително ще укрепи връзката ви, чийто интензитет може да е варирал напоследък.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 15, 16

Телец – Може да се почувствате неудобно от ситуацията, в която току-що сте попаднали. Объркването ще продължи малко по-дълго, особено ако е любовна връзка. Краят на седмицата носи развръзка, но е важно да изслушате и другата страна. Разногласията по бизнес договори също ще изискват вашето търпение. Не се отказвайте от идеите си. Всичко може да се промени за една нощ и сега е важно да приемете промените такива, каквито са и да се съсредоточите върху следващите стъпки. Здравето е добро.

Благоприятни дни – 12, 13, 14

Бъдете внимателни – 10, 11

Близнаци – Звездите ви съветват да се откажете от желанието да контролирате нещата. Ще се научите да слушате с разбиране и да уважавате мнението на другите. Това отношение ще ви даде нови възможности. Вашият опит ще бъде обогатен със знания, които могат да променят начина, по който сте правили бизнес досега. В края на седмицата привличате пари като магнит! В любовната сфера се фокусирайте върху всички неща, с които бихте искали да се заобиколите в близко бъдеще.

Благоприятни дни – 10, 11, 15, 16

Бъдете внимателни – 12, 13, 14

Рак – Седмичният хороскоп казва, че каквото и да се случва в живота ви, ви насърчава да спрете да отлагате навлизането в нова глава. Започвате едно пътешествие, което ще отвори ума ви за различни преживявания! Това е вашият шанс да се отървете от неудобното и да сбъднете мечтите си. Може да искате да смените напълно работата си или дори партньора си. От вас зависи дали това ще бъде една вълнуваща седмица. Укрепване на имунитета. Ако сте с темпераментен характер, опитайте се да не вземате прибързани решения - дръжте импулса на страстта си под контрол и се опитайте да не насилвате нещата.

Благоприятни дни – 12, 13, 14

Бъдете внимателни – 15, 16

Лъв – Каквото и да ви се е случило предните дни, сега хармонията ще е възстановена. Нещата ще си дойдат на мястото и ще ви бъде по-лесно да се свързвате и общувате с другите. Възможни са малки усложнения в семейните ви отношения, ако бъдете нечувствителни към нуждите на близките хора, а също така е възможно да сте им ядосани, защото могат да пренебрегнат вашите идеи и планове. Свободните от вас ще са по-желани от всякога, но любовта не е във фокуса ви тази седмица.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 10, 11

Дева – Време е да задълбочите съществуващите взаимоотношения или да поставите някои граници. Комуникацията ще бъде важна сега, така че не се колебайте да проведете честни разговори с партньора си или с някого, когото харесвате. Кажете какво искате и какво очаквате. Вашата интуиция обикновено е правилна, така че се доверете на всички знаци, които се появяват, особено в областта на кариерата. Не приемайте сътрудничество с хора, които не познавате достатъчно добре. Възможни са чревни проблеми.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 12, 13, 14

Везни – Вашето благополучие зависи от това как се чувствате физически. Тази седмица е подходящо време да обърнете внимание на нуждите на тялото си. Намалете темпото и не прекалявайте. Спете повече. Обърнете внимание на диетата си и се опитайте да се придържате към здравословна рутина. Има шанс да започнете нещо ново, когато става въпрос за бизнес. Ще получите множество привилегии, предимства и облекчения. Някои тайни в любовта може да изплуват наяве, но те ще работят във ваша полза.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 15, 16

Скорпион – Време е да подредите личните си дела. След като направите това, ще ви бъде по-лесно да се организирате и да завършите изключителни проекти. Ако умът ви е хаотичен, създайте си навик, който ще ви отпусне. Енергията, която ви носи тази седмица, ще ви насърчи да прекарвате повече време с приятели и семейство. Възможно е да създадете ново запознанство чрез приятел, не отказвайте покани за важни събития. Любовта не е вашият фокус в момента, но може да получите покана за среща.

Благоприятни дни – 12, 13, 14

Бъдете внимателни – 10, 11

Стрелец – Вашият седмичен хороскоп казва, че звездите ще ви възнаградят за вашите усилия! Може би сте забелязали, че се движите напред въпреки някои трудни ситуации. Вие сте смели и егото ви може да се справи с настоящите проблеми. Освен това ви съветва да не вземате решения въз основа на това, което другите мислят. Време е да се вслушате във вътрешния си глас. Това е периодът, в който можете да постигнете всичките си цели, както в кариерата, така и в любовната област. Възможно главоболие.

Благоприятни дни – 10, 11, 15, 16

Бъдете внимателни – 12, 13, 14

Козирог – Време да възвърнете силите си. Ако сте преживели сериозни промени, позволете си да се възстановите. Това е период, който носи нова енергия, която ще облекчи сърцето ви. Така че слушайте интуицията си. Съсредоточете се върху духовното израстване. Работата не е във фокуса ви в момента, но любовта носи приятни изненади, които ще променят плановете ви. Не се притеснявайте да демонстрирате емоциите си, ще ви се отплатят многократно! Възможни чревни проблеми.

Благоприятни дни – 12, 13, 14

Бъдете внимателни – 15, 16

Водолей – Очаквайте динамична и ползотворна седмица. Вашата креативност и иновация ще бъдат на върха си, което ще ви позволи да се отличите във вашите проекти! Тази седмица може да почувствате силно желание да се свържете с партньора си на по-дълбоко ниво. Комуникацията ще бъде ключова, така че се възползвайте от възможността да говорите открито за чувствата и плановете си за бъдещето. Ако сте необвързани, има шанс да срещнете някой нов на вълнуващ на светско събитие или чрез приятел. Здравето е добро.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 10, 11

Риби – Това е моментът, в който можете да направите голям пробив, от който ще започне вашата трансформация. Търсете различен подход към ситуациите. Благоприятен период за смяна на работа или за започване на нова връзка. Опитайте се да вземате решения, базирани единствено на интуицията си, а не на влиянието на мнението на други хора. Прекрасно време да насочите вниманието си към взаимоотношенията си, особено към тези, които трябва да бъдат трансформирани или изяснени. Пазете се от преяждане. Имате нужда от повече движение и активност – и по-малки порции в чинията.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 12, 13, 14

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
11107 0

Свързани новини

Водещи новини