Седмичен хороскоп от 1 до 7 април

  • 01 април 2024 09:00

  • 11430
  • 0
Седмичен хороскоп от 1 до 7 април
© Ивелина Пенчева/pixabay

Астро-аспекти

На 2 април Меркурий в ретроградност (до 25 април)

На 3 април Венера съвпад Нептун

На 5 април Венера влиза в знак Овен (до 29 април)

На 5 април Слънце съвпад Северен лунен възел

На 6 април Венера секстил Плутон

Луната през седмицата се движи през знаците –  Козирог, Водолей, Риби и Овен

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 3, 6 април

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 1, 2, 3, 5 и 6 април

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

01.04. 03:17 - 01.04. 07:06

03.04. 08:42 - 03.04. 12:09

05.04. 08:41 - 05.04. 14:14

07.04. 11:28 - 07.04. 14:26

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Овен – Време е за нови предизвикателства. Растеж и развитие, това е, което планетите ви носят.  Това е вашето време да блеснете ярко и го заслужавате. Усилията ви няма да са били напразни и най-накрая ще получите признанието, което заслужавате, било то финансово или по отношение на похвалите, но бъдете внимателни, Меркурий става ретрограден. Вашата сила на вдъхновение е заразителна и може да повлияе на другите. Общувайте повече с близките си. Старайте се да не накърнявате интересите на вашите партньори.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 1, 2

Телец – В момента предпочитате да не правите амбициозни планове. Липсата на мотивация ви пречи да се движите напред, проектите се забавят, вие сте страничен наблюдател в собствения си живот. Седмицата може да ви се стори много дълга. Напрегнати ситуации могат да възникнат през седмицата, затова проявете разумна предпазливост. Не бързайте да давате отговори веднага, отделете повече време за размисъл. На работното място е добре да сте по-дипломатични и емоционално балансирани. Проявете мъдрост и сдържаност, а не прибързаност и раздразнителност. 

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5

Близнаци – Няма как да сте постоянно на първа линия, дори да запретнете ръкави. Началото на седмицата може да ви бъде малко напрегнато, така че опитайте да се съхраните. Занимавайте се предимно със собствените си задачи, избягвайте да се намесвате в чуждите работи, тъй като това би създало ненужен конфликт. Не се старайте да угаждате на другите, имате пълно право да мислите различно от тях. Трябва да помислите и рационализирате методите си на работа, да се опитате да не губите излишна енергия за празно суетене и комуникация. И тогава ще успеете да постигнете много.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни –6, 7

Рак – През новата седмица трябва да завършите работата, която сте започнали. Притесненията на работното място могат да ви направят много раздразнителни и да загубите търпение към семейството или партньора си. Нептун разширява влиянието си през следващите дни и ви кани да практикувате повече любов към себе си. Съсредоточете се върху физическото и психическото си състояние. Дайте си времето, от което се нуждаете, за да възвърнете силите си и да се поглезите. Не се страхувайте да изглеждате егоистично. Не можете да обичате другите, ако не можете първо да дадете любов на себе си.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 1, 2

Лъв – Всичко ще върви добре за вас тази седмица. Няма да търпите никакви ограничения. Изпитвате нужда от независимост във всичко: в мислите, в делата, в действията и най-важното - в решенията. Оптимизмът ви ще спечели! Философията ви да виждате чашата като наполовина пълна, вместо наполовина празна, може да бъде успешна и в любовния ви живот. Желанията ви ще станат по-силни и чувствата ви ще наберат сила. В страхотна форма сте, брилянтно! Имате възможност да се срещнете с нови хора, да създавате нови контакти. 

Благоприятни дни – 1, 2

Бъдете внимателни – 4, 5

Дева –Звездното влияние ще ви накара да се позиционирате по-добре в избора си, да насочите енергията си към конкретни цели, да се съсредоточите върху изпълнението на по-трудни задачи и да се представите добре. Късметът ще ви се притичва на помощ, когато имате нужда от подкрепа.  Сега е добър момент да повишите нивото на професионализъм, но трябва да бъдете внимателни, дори педантични, за да избегнете грешки. Добра идея е да наблюдавате думите си и да критикувате другите по-малко. Просто не спорете с приятелите и колегите си. Опитайте се да подхождате творчески към разногласията и да предотвратявате конфликти.

Благоприятни дни – 1, 2

Бъдете внимателни – 6, 7

Везни – Тази седмица е благоприятна за решаване на стари проблеми и приключване на стари дела. Дори и да не искате, трябва да се мотивирате, за да го направите най-накрая. Благодарение на това ще се почувствате много по-добре. Понякога може да се разсейвате, затова се опитайте да се съсредоточите, особено върху работата, за да избегнете възможни грешки и свързаните с тях проблеми. Добре е не само да правите планове за бъдещето, но и бавно да започнете да ги реализирате. Стремете се да поддържате хармония в отношенията си. 

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 1, 2

Скорпион – Погрижете се за здравето си. През тази седмица може да имате леко отслабена имунна система. Затова се грижете за себе си и избягвайте големи групи от хора. Не се страхувайте да изразявате мнението си на работното място. Вашето мнение може да бъде много ценно за другите. Не се поддавайте на емоциите, чувствата могат да ви накарат да поемете неоправдани рискове. Вашият ореол на тайнственост и загадъчност няма да ви навреди, а само ще допринесе за засилване интереса на околните в общуването с вас. 

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5

Стрелец – Може да очаквате спънки тази седмица, но не се притеснявайте. Най-важното е да не се обезсърчавате и да продължавате да постигате целите си. Определени трудности и проблеми в работата и в личния живот могат да ви накарат да се почувствате малко претоварени. Бъдете по-внимателни, за да избегнете грешки в работата си. Не бързайте, иначе бързината може да ви изиграе лоша шега. Всяка стъпка трябва да бъде добре премерена. Не вземайте прибързани решения, опитайте се да анализирате последните събития и да си направите изводи от тях. Не забравяйте, че след всеки дъжд изгрява слънце!

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни –6, 7

Козирог – Седмицата е благоприятна за постигане на успехи в професионалната сфера. Пригответе се да работите усилено, показвайки целия си опит, въображение, енергия и интуиция. Планетите ще способстват вашите начинания. Залог за успешните дела ще бъде вашата практичност, целеустременост, постоянство плюс здрав разум. Освободете се от желанието си за контрол, независимо дали на работното място или в семейството. Опитайте се да бъдете по-толерантни и търпеливи, сдържайте бурните си емоции.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 1, 2

Водолей – Седмица, през която интелектуалната интензивност може да изтощи батериите ви. Мисленето е добро, но предъвкването е от малка полза! Когато решите можете да бъдете много упорити. Добре е да се концентрирате и да не си позволявате да се отпускате, за да постигнете важните цели. Във всяка ситуация трябва да имате резервен план. Той няма да бъде панацея за всичко, но може да ви спаси от някои проблеми. Реагирате на ситуациите със здрав разум и взимате правилните решения. Вашето отношение, вашите добри идеи и малко късмет правят живота по-лесен и по-балансиран.

Благоприятни дни – 1, 2

Бъдете внимателни – 4, 5

Риби – Тази седмица ще бъде много успешна. Всичко ще върви по вашия начин, както в личния, така и в професионалния ви живот. Мечтата за повишение става все по-реалистична, затова се опитайте да докажете на шефа си, че наистина го заслужавате. Старайте се максимално да поддържате позитивно начало у себе си. В личните отношения се опитайте да бъдете по-романтични, внимателни и нежни. Има вероятност да срещнете някой, с който ще стане по-близки в бъдеще, така че не се затваряйте откъм нови запознанства.

Благоприятни дни – 1, 2

Бъдете внимателни – 6, 7

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
11430 0

Свързани новини

Водещи новини