Седмичен хороскоп от 18 до 24 март

  • 18 март 2024 11:44

  • 4275
  • 0
Седмичен хороскоп от 18 до 24 март
© Pixabay

Астро-аспекти

На 20 март Слънцето влиза в знак Овен

На 21 март Слънце секстил Плутон

На 22 март Венера съвпад Сатурн

На 23 март Марс влиза в знак Риби

На 24 март Венера секстил Юпитер

Луната през седмицата се движи през знаците – Рак, Лъв, Дева

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 20 (след 13:49ч), 21, 22, 23 (до 17:00ч) март

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 19, 20, 21, 22 (до 16ч), 23 (след 17:00ч), 24 март

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

19.03. 20:53 - 19.03. 21:34

22.03. 08:35 - 22.03. 09:43

24.03. 17:50 - 24.03. 22:39

Овен – Тази седмица се очаква да проявите повишена емоционална чувствителност. Няма да се сблъскате с големи препятствия и ще можете да постигнете всичко, което сте планирали, по най-добрия възможен начин, обаче не споделяйте плановете си. Като цяло това е забавно и оптимистично време, изпълнено с много приятни впечатления. Ползотворен период за онези, които са по-общителни и отворени за промени в личния си живот и контакти. Очаква ви интересен развой на събитията, затова не стойте в сянка и не отказвайте срещи.

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете внимателни – 18, 19

Телец –Личната активност тази седмица ще бъде от съществено значение за успеха ви. Нещата ще се развиват добре и ще се почувствате обнадеждени за бъдещето. Благоприятно време за промени. По един или друг начин звездите предпочитат да помагат на тези, които са готови да променят нещо и полагат усилия за това. Любовното щастие е постижимо, ако вярвате във възможността за взаимно влияние и приспособяване. Периодът е идеален за създаване на нови запознанства, както и за влизане в нови любовни връзки.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни –20, 21, 22

Близнаци – Седмицата обещава да е доста динамична, но и много продуктивна. Запазете решимостта си да постигнете целите и идеалите си в професионалния сектор, дори ако по пътя ви се появят препятствия. Не трябва обаче да забравяте, че постиженията ви няма да дойдат толкова лесно, ще е нужна много отдаденост. Проявете повече инициативност и не бързайте, вероятно ще ви се наложи да промените решенията си или да действате при напълно нови обстоятелства. Опитайте се да бъдете позитивни и да покажете повече активност и решителност от обикновено и тогава сами ще видите резултата.

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете внимателни –23, 24

Рак – Твърдата и ясна воля е вашият най-важен актив, но за да постигнете целта, трябва да култивирате самочувствие и да се ръководите от разум и любов към справедливостта. Само така ще получите добри резултати и ще постигнете успех. В тази траектория на живота си се опитайте да отдадете по-голямо значение на духовния и вътрешен растеж. Възможно е да има промяна в работния ви график поради нова позиция и нови отговорности, както и да получите признание за миналата си работа.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни –18, 19 

Ден на съблазън, илюзии, измами, заблуди, предателство

Лъв – Тази седмица всичко ще мине под знака на добротата, щедростта и приятелството. Добра дума и хубава усмивка ще ви отворят всички врати в бизнеса и любовта. Вероятно ще получите зелена светлина, за да продължите с проект, който е бил забавен или задържан досега. Брачният живот няма да върви твърде добре. Възможно е да се появят недоразумения и егоистични чувства между партньорите. Ще се справите с почти всяка трудност, ако действате повече разумно, а не емоционално.

Благоприятни дни – 24

Бъдете внимателни –20, 21, 22

Дева – Опитайте се да бъдете по-търпеливи, толерантни към хората и събитията от живота си. Нещо, което от дълго време чакате, евентуално може да се случи, затова имайте повече вяра и позитивно мислене. Запазете оптимизма си и отблъсквайте всяка негативна енергия.  Мнозина ще се фокусират върху подобряване на финансовата ви стабилност и намиране на алтернативни източници на доходи. Ако не внимавате какво казвате, може да си създадете неочаквани проблеми. В личния си живот трябва да се обръщате повече внимание на нещата.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни –23, 24

Везни – В професионалния сектор ще има малки промени и ще трябва да се адаптирате към тях. През тази седмица желанията на сърцето могат да останат на заден план, тъй като интелектът, логиката и обективността излизат на преден. Ще има пълна отдаденост на нова идея, план или цел, което може да ви позволи да се потопите дълбоко в изследванията си. Вашият вътрешен гений започва да се пробужда. Усмихнете се на живота, не придавайте значение на това, което не е от съществено значение. Търсете красотата на живота в простите неща.

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете внимателни – 18, 19

Скорпион – Избягвайте ситуации, включващи интриги, клюки, слухове. Добър период за решаване на финансови проблеми, търсене на допълнителна работа. Ще почувствате силно желание да правите нещата, които наистина ви пленяват. Точното време за нови хобита. Емоциите ви ще са в своя пик и ще се държите по доста потаен начин. Ще искате да се отървете от всичко, което ви кара да се чувствате извън контрол и обрменени. Здравословно може да имате проблеми като главоболие или със зъбите. Енергийното ниво ще бъде по-ниско от нормалното.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни –20, 21, 22

Стрелец – Ще бъдете приятелски настроени и ще цари хармония в отношенията. Втората половина на седмицата вашите мечти и въображение ще бъдат по-живи и творчески. Това е подходящо време за медитация и други духовни дейности. Можете да се свържете на по-дълбоко ниво с любимите си хора. Успокояването на ума чрез медитация или целенасоченото посвещаване на време на себе си може да задълбочи интуицията ви, като ви помогне да изясните съществуващ проблем и да намерите начини да го разрешите.

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете внимателни –23, 24

Козирог – Тази седмица звездите ви насърчават да правите планове за бъдещето и да търсите съмишленици. Комуникацията с хора със сродно мислене, ще даде нова обещаваща насока на вашите инициативи. Сега се препоръчва да заемете активна позиция и да изразите себе си в обществен план, тогава ще постигнете желания резултат. Бъдете внимателни при електронни плащания и умерени в действията си. Ако успеете да ги координирате, можете да постигнете добри успехи.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни –18, 19

Водолей – Нуждата ви от обновяване, търсене на нови преживявания се увеличава тази седмица. Креативността ви ще се засили. Ще генерирате все повече и повече нови идеи. Малко почистване на дома ще окаже положителен ефект върху вашето здраве. Освобождавайки жилищното си пространство от стари и ненужни неща, вие подобрявате енергията си. Меркурий ще ви насърчи да помислите за нови стратегии за увеличаване на доходите. Разговорът с човек с богат опит в тази област може да ви покаже нови възможности.

Благоприятни дни – 24

Бъдете внимателни –20, 21, 22

Риби – Като цяло ви очаква една доста приятна седмица, в която настроението ви най-накрая ще започне да се подобрява. Започва да проблясва светлина в края на тунела, която ще освети бъдещето, а надеждата и вярата ще се върнат при вас. Идва краят на нещо, което е знак за ново начало и отваряне на нови перспективи и възможности. В любовен план няма да скучаете, тъй като няма да ви липсват ухажори. Някои ще започнат да усещат изкушението за тайна любовна връзка.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни –23, 24

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4275 0

Свързани новини

Водещи новини