Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

  • 25 март 2024 08:58

  • 11148
  • 0
Седмичен хороскоп от 25 до 31 март
© pixabay

Астро-аспекти

На 25 март Пълнолуние в 09:00ч в знак Везни

На 25 март частично лунно затъмнение в 09:13ч

На 28 март Венера секстил Уран

Тази седмица ни предоставя възможност да потърсим баланс и хармония в живота си, както в личните отношения, така и в ежедневните си дейности. Нека се възползваме от влиянието на Пълнолунието във Везни, за да култивираме здрави взаимоотношения, да вземаме балансирани решения и да се грижим за нашето емоционално и физическо благополучие.

Луната през седмицата се движи през знаците –  Везни, Скорпион и Стрелец 

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 28, 30, 31 март

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 25, 26, 27, 28, 29, 31 март

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

27.03. 01:10 - 27.03. 11:04

29.03. 17:41 - 29.03. 21:53

Овен – Пълнолунието във Везни е в квадратура към вашия знак и това би могло да внесе напрежение в междуличностните ви отношения. От решаващо значение е да общувате ясно, да бъдете съпричастни и внимателни, за да избегнете недоразумения и конфликти. Отделете време за близките си и практикувайте благодарност за това, което са донесли в живота ви. Бъдете отворени за нови възможности, когато възникнат и не забравяйте, че всяко предизвикателство носи със себе си възможност за растеж и трансформация.

Благоприятни дни – 30, 31

Бъдете внимателни – 25, 26

Телец – Време е да използвате комуникационните си умения и да се съсредоточите върху проекти, които включват сътрудничество с други хора. Венера, Марс, Нептун и Сатурн в Риби са в хармонична позиция спрямо вашето Слънце, което показва благоприятен период за взаимоотношенията и за изразяване на любовта ви по творчески и щедри начини. Отделете време за любимите хора и култивирайте смислени връзки, които ще ви подкрепят. Бъдете гъвкави и адаптивни пред лицето на неочаквани промени, които могат да дойдат по пътя ви и да ги прегърнете с увереност и оптимизъм. 

Благоприятни дни – 31

Бъдете внимателни –27, 28

Близнаци –  Настъпващата пролет и пълнолунието носят със себе си усещане за стабилност и сигурност. В работата вашият практичен подход и решителност ви помагат успешно да постигнете кариерните си цели. Прекарайте време в грижи за вашето физическо и емоционално благополучие, търсейки дейности, които ви помагат да се отпуснете и да намерите своя баланс. В социалните отношения се наслаждавайте на моменти на спокойствие в компанията на доверени хора. В любовта търсете връзки, които ви дават сигурност и емоционална стабилност.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 30, 31

Рак – Пролетта и пълнолунието носят със себе си по-голяма емоционална чувствителност и желание за дълбока връзка с близките хора. В любовта позволете на интуицията си да ви води в изразяването на чувствата. Макар този период да е видимо пълен с рискове, можете да действате с пълна сигурност и без колебания. Ще получите различни сигнали от Вселената, които ще ви помогнат да се предпазите, просто обърнете внимание на тях и на това, което искат да ви съобщят. 

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 25, 26

Лъв – Ще се чувствате особено съживени от пролетта и пълнолунието в началото на седмицата. По време на работа вашата енергия и решителност ще ви помагат да продължите напред с вашите проекти с увереност. От съществено значение е да се грижите за физическото си благополучие и да намирате моменти за почивка. В любовта вашият страстен дух се пробужда и ви кара да търсите нови романтични преживявания. Време е да съсредоточите вниманието си върху междуличностните отношения.

Благоприятни дни – 25, 26, 30, 31

Бъдете внимателни – 28, 29

Дева – Започвате седмицата изпълнени с жизненост и ентусиазъм. В любовта това е време да изразите привързаността си със страст и креативност. В работата вашата увереност и решителност ви помагат да се откроите и да ръководите успешно амбициозни проекти. На работното място си сътрудничете с колеги за постигане на общи цели и насърчаване на хармонична работна среда. Не пренебрегвайте физическото си благополучие, важно е да се грижите за себе си и да поддържате правилният баланс между работа и почивка. 

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 30, 31

Везни – Излезте от рутината и надникнете в нови възможности, тъй като енергията на небето благоприятства приключенията. Вие ще се почувствате вдъхновени да изследвате нови идеи и да общувате по-открито. На работното място вашата изобретателност и гъвкавост ви помагат да намирате творчески решения на възникващите предизвикателства. Важно е да се грижите за психическото и емоционалното си здраве, търсейки моменти на спокойствие и размисъл. В социалните отношения се насладете на моменти на забавление и връзка с близки приятели. В любовта вашата любопитна природа ви кара да търсите партньори за интелектуално общуване.

Благоприятни дни – 30, 31

Бъдете внимателни – 25, 26

Скорпион – Пълнолунието и лунното затъмнение, които се случват във вашия XII дом, ви  подтикват да търсите баланс и вътрешен мир. Вие сте в много благоприятна седмица за изучаване на духовни теми, както и за извършване на регресии, медитации и лечебни терапии. През този период може да се разкрие нещо тайно. Бъдете нащрек за разкритията, които идват от вашето подсъзнание. Напрежението, което идва от Юпитер и Уран в Телец в дисхармоничен аспект спрямо знака ви, може да донесе вътрешен смут и желание за промяна. Възможно е влизане в авантюри или тайни връзки. Работете върху стабилизиране на основната си връзка. 

Благоприятни дни – 31

Бъдете внимателни –27, 28

Стрелец – Обърнете внимание на възможностите, които възникват във вашата социална, групова или приятелска среда. Груповата работа е силно за предпочитане тази седмица. Продължете напред с проекти, които разпалват страстта ви и ви позволяват да изразите своята креативност. Поддържайте баланс между физическа активност и почивка, за да запазите енергията си. В социалните отношения търсете компанията на хора, които ви вдъхновяват и мотивират да постигнете най-големите си мечти.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 30, 31

Козирог – Организирайте най-важните си професионални дейности през седмицата, тъй като влиянието от небето в момента ви благоприятства. Ще успеете да засеете или ожънете нещо в тази област, ако действате дисциплинирано, ангажирано и постоянно. В работата вашата дисциплина и решителност ще ви доведат до успешно постигане на целите ви. Време е да изразите креативността си и да поемете рискове в проектите си, особено по отношение на кариерното и личностно развитие. Влюбени, изненадайте партньора си с романтични жестове и неочаквани прояви на обич.

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 25, 26

Водолей – Вашите вярвания определят вашата реалност и вие сте в отличен момент да трансформирате положително парадигмите, вярванията и вашата житейска философия. На работа вашият оптимизъм и ентусиазъм ви помагат да вдъхновявате колегите си и да насърчавате хармонична работна среда.  Квадратурата на Юпитер и Уран от Телец, може да създаде вътрешен смут и да засили желанието за свобода и промяна. Тази седмица е идеалното време да съсредоточите вниманието си върху личните си взаимоотношения и да прекарате качествено време с любимите си хора.

Благоприятни дни – 25, 26, 30, 31

Бъдете внимателни – 28, 29

Риби – Пълнолунието в понеделник може да засили вашата емоционална чувствителност. Може да сте в по-голяма хармония с интуицията си и да чувствате по-голяма връзка с духовния свят. Динамиката на тази седмица може да ви се стори доста хаотична, а дори и неудобна за вас в някои моменти. През времето на пълнолуние и лунното затъмнение хаосът и несигурността ще присъстват в живота ви едновременно, но това крие огромна възможност за трансформация. На работа вашият фокус върху създаването на приветлива и хармонична работна среда е от полза за всички около вас.

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 30, 31

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
11148 0

Свързани новини

Водещи новини