Денят е добър за начало на важни дела и нови начала

  • 27 ноември 2023 06:20

  • 2243
  • 0
Денят е добър за начало на важни дела и нови начала
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Близнаци от 02:41ч до 08:55ч на 29 ноември

Луната в Близнаци активира любопитството, бързите реакции и заключения, общата подвижност. Провокира да се захванете с няколко неща едновременно, да се плъзнете по повърхността, без да се задълбочавате в същественото, да губите време и енергия за дреболии. Емоциите са бързи, лесни, променливи, повърхностни. Засилва се общителността, желанието да се действа бързо. Хората са прекалено податливи на влияния, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. Можете да си купите всичко, което не е предназначено за дълъг период на употреба. 

Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, нервната система, дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, в непроветрени и запушени помещения.

Настъпва Пълнолуние в 11:16ч. 

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 16:41ч 

Това е най-мощният енергиен ден на месеца. Денят е добър за начало на важни дела. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. На 14 лунен ден получаваме последен шанс да внесем положителни промени в живота си. На този ден Самият Създател ни помага във всичко. 

Чудесно време за прочистване на енергийно-информационното поле на човек, пространството на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт. Ако искате да се разделите с някой човек или хора, професия, отговорности - това е чудесно време за това. Всичко, което ви пречи, всичко, което ви е в тежест, можете безболезнено да премахнете от живота си днес.

Този ден носи понякога със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. 

Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Полезно е да се поглезите с масажи, въздушни бани, тъй като през този период тялото изпитва кислороден глад. Сауните и баните също са полезни. 

Ден, в който се свързват небето и земята

Днес трябва да сте много внимателни с очите си. Опитайте се да гледате възможно най-малко в екрана на компютъра и телевизора, а също така четете по-малко литература. Дайте възможност на очите си да гледат нещо, което ще ви помогне да се отпуснете: водна повърхност, синьото небе или просто красивата природа извън прозореца. Гледайте как слънцето изгрява и залязва. Ако това се прави всеки ден, очните мускули ще се укрепят и зрението ще започне да се възстановява.

Старайте се да бъдете в спокойно, добронамерено настроение. Не се опитвайте да изяснявате отношения, не псувайте, не се ядосвайте, а напротив, отдайте на близките си вашето внимание, любов. Осъзнайте колко е хубаво, че имате близки, които ви обичат. Опитайте се да не влизате в спорове. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места. 

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден иначе ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото.

Следва 15 лунен ден от 16:41ч на 27 ноември до 17:25ч на 28 ноември

Всичко тайно може да стане явно. В 15 лунен ден човек става лесно податлив на различни съблазни и изкушения. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2243 0

Свързани новини

Водещи новини