Денят събужда в човек чувство за справедливост, решителност, смелост

  • 05 октомври 2023 07:03

  • 2945
  • 0
Денят събужда в човек чувство за справедливост, решителност, смелост
© Novini.bg/ Canva
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Близнаци до 15:33ч на 5 октомври

Когато Луната е във въздушният знак Близнаци, лунната ни същност остава дълбоко подтисната, а изгрява слънчевата ни същност. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни, по-общителни и по разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Повече се интересуват от интелектуалната страна на нещата. Склонни са към прояви на лекомислие, вземане на бързи решения, правят недостатъчно обмислени изказвания. 

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Луната е на празен ход от 09:36ч до 15:33ч. Да не се предприема нищо важно. 

Луната влиза в знак Рак от 15:33ч до 02:28ч на 8 октомври

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Хората сега с по-голяма загриженост и взаимна отдаденост. Характерни са проявата на капризи, неустойчиво настроение и изразяване на претенции. Повишава се чувствителността, емоционалността. Нежелателно е да се отправят критики и забележки. 

Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът. Не трябва през това време да се правят никакви операции в тези области. 

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 22:48ч 

Денят има мощна енергия, която събужда в човек чувство за справедливост, решителност, смелост. Символи на деня са кон, колесница. Тялото е колесницата, разумът е колесничаря. Благоприятно време за активни действия, за въплъщение на идеи в конкретни дела, но само позитивните дела ще бъдат осветени. С днешният лунен ден е свързана възможността да станете по-добри и да проявите рицарските си качества. Става преобразуване на вътрешната структура на човека. 

На двадесет и първия лунен ден се препоръчва да направите равносметка на това, което сте направили и какво сте успели да постигнете. Бъдете честни в този ден. Покажете благородство и доброта на душата.

Днес творческата енергия се активира. Ден за благотворителност, както и революционен ден. Неговите основни характеристики са доброволна жертва, смелост, безстрашие, упорито постигане на желаното. Всички внезапни идеи могат да се сбъднат веднага. Чуйте вътрешния си глас, той ще ви покаже пътя към хармонията и любовта. Добър ден за вземане на решения. 

Дори и най-пасивните по природа хора днес стават по-активни и по-енергични. Като цяло, при всички се увеличава самочувствието, решителността и смелостта в делата и изявленията. Добре е да срещнете стари приятели, бивши колеги и съученици. Дългогодишните взаимоотношения получават втори шанс. Не предприемайте изясняване на отношенията.

Веднъж завинаги оставете лошите навици, защото сега ще успеете по-лесно от всякога. Тъй като черният дроб е уязвим и изложен на риск, е необходимо на първо място да се изключи алкохола, както и мазни и пържени храни, и второ, хубаво е да се проведе серия от процедури за пречистване на кръвта. Можете да варите билки, да пиете пресни сокове, да ядете моркови, боровинки, нар или цвекло.

Днес трябва да се прекара повече време на чист въздух. Благоприятно е да ви подуха вятър. За подобряване на кръвообращението и увеличаване на мускулния тонус, отидете на масаж, вземете парна баня, не се отказвайте от контрастния душ. Болестите на този ден могат да бъдат сериозни и продължителни, но с добра физическа форма бързо ще ги преодолеете.

В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката може да ви помогне да се избавите от проблеми със здравето. Но тъй като сега Луната е намаляваща, подстригването ще забави растежа на косата ви. За да привлечете правилните и преди всичко хората, от които се нуждаете, трябва да оцветите косата си в светъл тон. Благоприятно за укрепващи процедури за коса, тонизиране. За да се привлече космическата енергия, в прическата днес трябва да се използват метални украшения.

Следва 22 лунен ден от 22:48ч на 5 октомври до 23:45ч на 6 октомври

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2945 0

Свързани новини

Водещи новини