Седмичен хороскоп от 11 до 17 септември

  • 11 септември 2023 09:04

  • 5055
  • 0
Седмичен хороскоп от 11 до 17 септември
©

Астро-аспекти

На 15 септември Новолуние в Дева

На 15 септември Меркурий излиза от ретроградност

На 16 септември Слънце тригон с Уран

На 17 септември Венера квадратура с Юпитер

Луната през седмицата се движи през знаците –  Лъв, Дева и Везни

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –12, 14, 15 и 16 септември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –  11, 12, 15, 16, 17 септември

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

12.09. 18:07 - 13.09. 08:19
15.09. 16:50 - 15.09. 20:46

Овен – През седмицата ще имате възможност да използвате своите способности и комуникационни умения. С тези подчертани свои силни страни ще можете да разрешите няколко дребни проблема. Също така могат да се появят неочаквани възможности за по-добро развитие на професионалната ви кариера или да намерите вторичен източник на доходи. Трябва да бъдете по-предвидливи, да управлявате нещата с повече разбиране и добре обмислени стъпки, за да можете да извлечете максимума от всичко.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 16, 17

Телец – Ако упорито отстоявате само своето мнение, това може да навреди на отношенията ви. Обърнете внимание на нагласите и изискванията на другите. Компромисите са основното нещо през тази седмица. Може да се окажете в ситуация, в която ще получите напълно различен резултат от очаквания. Не влизайте в безсмислени спорове, особено с шефове и колеги. Ако не можете да се справите с проблем във връзката си, обърнете се към близък приятел, който ще ви даде добър съвет.

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете внимателни – 11, 12

Близнаци – Планетната позиция ще ви помогне да постигнете по-добро взаимно разбирателство между вас и членовете на вашето семейство. През втората половина на седмицата вашият знак ще бъде също повлиян  и ще ви донесе достатъчно енергия за изпълнение на задачите. Трябва обаче да се съсредоточите повече върху настоящите си чувства и живота, който водите сега. Не можете да промените миналото и трябва да продължите напред. Ориентирайте се към положителната мотивация. 

Благоприятни дни – 11, 12, 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 14, 15

Рак – Ако досега сте били в застой, крайно време е да продължите напред. Ако сте мислили за начини как да промените живота си към по-добро, време е да започнете да работите върху това. Време е нещата да се раздвижат, тъй като планетарните влияния ви помагат да продължите напред. Незначителни здравословни проблеми могат да ви притесняват. Грижете се добре за себе си и се консултирайте с лекар, ако е необходимо.Следвайте своя мечтан път и вървете гордо напред. Нека миналите ви успехи бъдат ваше вдъхновение, а неуспехите ви - уроци.

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете внимателни – 16, 17

Лъв – Може би през тази седмица ви очакват моменти на емоционално предизвикателство, но трябва да ги преодолеете. До голяма степен ще зависи от отношението ви към другите. Запазете хладнокръвие във всяко отношение. Не отделяйте повече време на работата, отколкото трябва. Може да има отрицателни последици за вашето здраве. През следващия период почивайте повече. Обърнете внимание на разходите си, тъй като преразходът може да се отрази на финансовите ви планове.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 11, 12

Дева – Новолунието във вашия знак през тази седмица ще засили вашите чувства и емоции. Освен това ще окаже ефект върху спомените, които понякога се събуждат сякаш от сън. Точно сега е най-доброто време да се справите с миналото си и най-накрая да го загърбите. Трябва да насочите време и внимание предимно към творчески дейности. Комуникативните ви умения ще бъдат оценени и ще можете да направите добро впечатление. Ако някои от вас се чувстват самотни, може да намерите нова връзка, но няма да сте достатъчно вдъхновени. 

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 13, 14, 15

Везни – Крайно време е да освободите душата си от негативните чувства. Тази седмица е период, в който ще имате отлична възможност да намерите конкретни отговори на важни житейски въпроси. С всеки важен отговор идва увеличаване на вашата положителна аура. Венера ще донесе финансови ползи и също така ще ви предложи много възможности за по-добро развитие в работата ви. Напълно е възможно да откриете вторичен източник на доходи, но добре трябва да прецените всички плюсове и минуси.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 16, 17

Скорпион – Качествената почивка е много важна през тази седмица за вашия знак, който ще бъде повлиян от Плутон, внасяйки по-тежки отговорности в живота ви. Затова бъдете особено внимателни към враждебно настроените хора и тези, които са ви наранили в миналото. Също така избягвайте хора, които са склонни да клюкарстват или лъжат.Такава компания сега не е добре дошла. Бъдете внимателни и предпазливи, когато става въпрос за решения, свързани с финансите през това време. 

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете внимателни – 11, 12

Стрелец – Седмицата е подходящо време да се подготвите да поставите ново начало и да опитате скоро нови проекти в работата. Вашата висока енергия и активност ще ви направят много конкурентноспособни през този период. Ако се занимавате с продажби, време е да сключите нови сделки и да придобиете нови клиенти. Съвсем естествено е понякога да има дни, в които не усещате сексуалната искра към партньора си, както в началото. Понякога обаче една прегръдка е по-важна от интимен и страстен момент...

Благоприятни дни – 11, 12, 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 14, 15

Козирог – Ако досега сте давали най-доброто от себе си в работата, сега е моментът да се насладите на успеха. Бъдете внимателни с финансите си през този период. Планетата Сатурн оказва вредно влияние върху вашите финанси, което може да засегне най-вече необмислените покупки. Не прахосвайте средствата, които придобивате през този период, за лекомислени празненства и неща. Правете само умни инвестиции. Бъдете мили и съпричастни към ближните си, добре е да направите някои услуги, дори ако няма полза за вас. След това ще се почувствате по-добре. 

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете внимателни – 16, 17

Водолей – Тази седмица ще ви донесе нови интереси. Ако напоследък сте в застой в емоциите си, сега може да донесе промени, които ще ви изненадат. Всичко ще бъде наред, ако сте мъдри и търпеливи. През този период ще трябва да положите повече усилия, за да направите домашния си живот по-спокоен и хармоничен. Бъдете внимателни в отношението си към партньорите си. Откритите разговори ще помогнат да се избегнат всякакви търкания в семейството и любовния ви живот. 

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 11, 12

Риби – Насладете се на времето с тези, които обичате. Излезте от зоната си на комфорт, нервност или несигурност. В живота си трябва да преразгледате целите си и да видите дали все още се движите в правилната посока за вашето щастие. Не правете компромиси със здравето. От страна на работата, вашата упорита дейност ще бъде призната и бихте могли да получите повишение, бонус или друг стимул. За необвързаните това е страхотно време за общуване и запознанства с нови хора.

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 13, 14, 15

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5055 0

Свързани новини

Водещи новини