Днешният ден е специален

  • 30 юли 2023 07:07

  • 6535
  • 0
Днешният ден е специален
© Novini.bg/ Canva

Фаза на Луната: Втора четвърт, растяща Луна.

Луната е в знак Стрелец и на празен ход от 02:52ч до 06:45ч.

От 06:45ч Луната преминава в знак Козирог до 06:59ч на 1 август

Козирогът е архитектът на зодиакалните знаци – той символизира структура, практичност, авторитет, работа с конкретни идеи, постоянство и изкачване по стълбата за постигане на цели. Когато Луната преминава през знака Козирог, вероятно ще изпитваме нужда да въведем ред в живота си.

Уязвими са жлъчен мехур, кожа, костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лекуване на гръбначния стълб. Добре се поддава лечението на гастрит и язва.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 19:27ч

13-ият лунен ден е специален - дори във въздуха може да се почувстват някои промени. Мистика, необичайност цари навсякъде. Ако са били спазвани всички лунни съвети преди и е използвана лунната енергия в правилната посока, тогава на 13-ия лунен ден ще има пълно енергийно рестартиране. Цялото зареждане, което е работило преди, се заменя с ново: по-високо качество, по-чувствително, по-възприемчиво.

Тринадесетият лунен ден е пълен с неясноти. За да излезете от порочния кръг на проблемите, трябва да работите върху себе си. Това е един от най-социалните дни, подходящо време за социални събития, групови контакти и събиране на информация.

Стари проблеми може да изплуват отново, но трябва да се справите с тях спокойно. Решавайки проблемите, ще получите свежи сили да обновите живота си. В този ден лесно можете да се освободите от бремето на миналото, ако то ви притиска и пречи на живота ви.

Енергиите на деня не са благоприятни за караниците и конфликтните. Бъдете спокойни и приятелски настроени. Денят не е подходящ за сериозни дела и начинания, особено такива, извършвани сами.

В този ден протичат процесите на подмладяване на организма. Ще бъде добре и много навременно, ако обърнете внимание на себе си: посетете спа, сауна, използвайте козметика, здравословни храни - те ще се усвоят перфектно.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Всичко, което има формата на кръг, в този момент има специална енергия. Затова обърнете внимание на подобни предмети.

Подрязване на косите в този ден ще ви помогне да настроите интуицията си към решение на проблемите в бизнеса, ще ви подскаже какво да предприемете и какво да не правите. Но има едно условие – подстригването трябва да извършите у дома, самостоятелно, не поверявайте своята енергия дори в ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Следва 14 лунен ден от 19:27ч на 30 юли до 20:24ч на 31 юли

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6535 0

Водещи новини