Седмичен хороскоп от 13 до 19 май

  • 13 май 2024 08:43

  • 6658
  • 0
Седмичен хороскоп от 13 до 19 май
©

На 13 май Слънце съвпад Уран

На 13 май Венера секстил Сатурн

На 15 май Меркурий влиза в Телец

На 17 май Меркурий квадратура Плутон

На 18 май Венера съвпад Уран

На 18 май Слънце съвпад Юпитер

Луната през седмицата се движи през знаците – Рак, Лъв, Дева, Везни

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 13, 14, 15 (до 12:37ч), 16 (след 13:40ч), 17 (до 14:42ч), 18 (след 15:44ч), 19 май

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 14 (след 11:30ч), 15 (до 12:37ч), 16 (след 13:40ч), 17, 18, 19 май

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

13.05. 12:14 - 13.05. 13:37
15.05. 19:42 - 16.05. 00:34
18.05. 12:10 - 18.05. 13:24
19.05. 18:50 - 21.05. 01:35

Овен – Началото на седмицата ще бъде особено продуктивно, така че не поставяйте нещата на заден план. Ще имате нови прозрения за посоката на живота ви. Здравият разум и професионализмът ще ви помогнат да решите много важни проблеми и да направите ценни предложения за подобряване на работния процес. Ново познанство може напълно да разклати възгледите ви за живота или да се окаже изненадващо различно от предишния ви приятелски кръг. Трябва да си починете добре през уикенда - това ще ви помогне да се настроите положително.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 18, 19

Телец – Добре е да започнете седмицата с решаването на най-неотложните работни задачи. С това ще се справите бързо, някои ще направят дори повече, отколкото са очаквали. Енергията и решителността ще ви помогнат да се справите с всякакви трудни въпроси. Не всичко ще бъде лесно, но ще се справите. Усилията ви ще могат да дадат резултат, но след известно време. Взаимоотношенията с колегите и с ръководството ще бъдат успешни. Благодарение на самоконтрола и добрата си организация ще можете да се справите с всички сложни задачи. Старайте се да не се преуморявате, в противен случай ще станете разсеяни и неспокойни.

Благоприятни дни – 13, 16, 17

Бъдете внимателни –14, 15

Близнаци – Седмицата ще отвори много интересни възможности. Опитайте се да не пропуснете нито една от тях. Ще бъдете оптимисти и ще покажете на другите, че сте способни да се справите с много неща. Менталната ви активност ще е на върха си, а общуването бързо, директно и пропито с искри на внезапни прозрения. Сега е моментът да сбъднете мечтите и желанията си, дори случайният риск е добре дошъл. Повечето от вас ще са заети с работа и решаване на професионални проблеми, но не бива да забравяте за личния си живот. Опитайте се да обърнете внимание на любимия човек, за да няма охлаждане между вас.

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17

Рак –   Седмицата е благоприятна за проява на инициативност и делова активност. Ще успеете да преодолеете много препятствия чрез постоянство и търпение. Заемете се с важните неща без отлагане. В началото на седмицата всичко ще се получи особено лесно за вас, докато през втората половина може да срещнете някои затруднения. Възможно е по пътя да се появят пречки, а изпълнението на някои планове да се наложи да бъде отложено. Старайте се да се придържате към разумен дневен режим, да спите достатъчно, да се грижите за здравето си.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 18, 19

Лъв – Деловата комуникация в самото начало на седмицата ще изисква предпазливост. Ще станете прекалено чувствителни и възприемчиви към мнението на другите хора и външните влияния. Съсредоточете се върху задачи, които зависят изцяло от вас. Избягвайте клюките и всякакви непродуктивни разговори. Направете си разумен план и го следвайте. Избягвайте да давате обещания и да влизате в спорове с другите. Увеличават се вашите чар и привлекателност. Можете би това ще ви помогнете по някакъв начин да разрешите личните проблеми и да привлечете нови почитатели.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 14, 15

Дева – Добра седмица. Не винаги ще е необходимо да се действа открито, да се върви към целта по най-краткия път. Много представители на знака ще трябва да търсят обиколни начини и тук изобретателността и богатото въображение ще бъдат полезни. Вашата продуктивност достига своя връх, движена от вдъхновение. Използвайте всяка възможност да демонстрирате способностите си, другите ще го оценят. В спорни ситуации се вслушвайте в интуицията си, тя ще подтикне към най-правилното решение. Няма нужда да се опитвате да контролирате всичко.

Благоприятни дни – 13

Бъдете внимателни – 16, 17

Везни – Интелектът ви ще бъде пропит с острота и ловкост, което ви прави способни на светкавични идеи. Разбийте веригите на рутината и събудете това, което може да е заспало. Не чакайте пасивно да се случат чудеса, а активно пристъпете към възможностите, които се появяват на хоризонта пред вас. Ще трябва да се сблъскате с много изненади, да възстановите плановете си в движение, да разрешите работни въпроси и да се справите със семейните дела. Не губете излишно време и успешно ще се справите с всички задачи.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 18, 19

Скорпион – Седмицата ще е благоприятна. Ще бъдете възприемчиви към чувствата и интересите на другите хора, така че лесно ще намерите общ език с всякакви събеседници. Ще можете да вдъхнете живот на новите си идеи. Въпреки че ще получите полезни съвети от по-възрастни близки или приятели, не вземайте прибързани решения, помислете и първо претегляйте всичко. Чарът ви и външната ви привлекателност ще станат особено очевидни за другите. Така че тези, които се интересуват от намиране на връзка, ще имат много възможности за запознанства или превръщане на деловите отношенията в романтични.

Благоприятни дни – 13, 16, 17

Бъдете внимателни –14, 15

Стрелец – Ще успеете да изградите конструктивни диалози, да намерите подходящи аргументи и да вдъхновите другите да предприемат правилните действия. Шансовете са високи да положите основите за по-нататъшен успех, ако направите разумен план и се придържате към него. В някои моменти ще бъде по-добре да направите пауза, да разхлабите контрола, да преразпределите натоварването или дори да отложите нещата за по-благоприятен момент. Външната ви привлекателност ще се увеличи. Можете да използвате това както за разрешаване на лични въпроси, така и при преговори или срещи.

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17

Козирог – Отдайте се на вдъхновението тази седмица. Оставете креативността ви да се изяви. Идеално време да изследвате нови хоризонти или да задълбочите знанията си. Не винаги ще е лесно да се разбирате с близките, но няма да има сериозни проблеми. Опитайте се да бъдете внимателни и деликатни, когато общувате с любимия човек, тогава ще можете да избегнете конфликти и бързо да компенсирате дребни недоразумения. За несемейните възможността за романтика може да възникне по неочакван начин, независимо дали чрез ново запознанство, онлайн или семинар.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 18, 19

Бъдете внимателни към промените и готови бързо да се адаптирате към новите обстоятелства

Водолей – През тази седмица можете да очаквате промяна в ситуацията си, от сантиментална или професионална гледна точка. Новите предизвикателства, които скоро ще ви се представят, няма да пропуснат да ви мотивират. Това време ви призовава за изследване на нови, авангардни идеи, които надхвърлят общоприетото и ви канят да надскочите установените граници на мислене. През този период сърцето ви може да остане на заден план, тъй като разумът, логиката и обективността излизат на преден план.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 14, 15

Риби – Тази седмица може да не е толкова лесна. Пълният контрол над нещата не винаги е възможен, нито желателен. Вместо това прегърнете потока на живота и вярвайте, че той ще ви отведе там, където трябва да бъдете. Поглеждайки после назад, ще разберете, че накрая нещата винаги си идват на мястото. Търпението и сдържаността ще бъдат наложителни. Въпреки мощните енергии, които текат през вас и ви тласкат към реформа, бързането не винаги е най-бързият начин да постигнете целите си.

Благоприятни дни – 13

Бъдете внимателни – 16, 17

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6658 0

Свързани новини

Водещи новини