Направете днес нещо добро, Вселената ще ви го върне двойно

  • 10 юни 2023 05:49

  • 9369
  • 0
Направете днес нещо добро, Вселената ще ви го върне двойно
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Риби до 16:22ч на 11 юни

В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Луната изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение.

Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост.

Луната в Риби стимулира емоционалността, чувството на състрадание, милосърдие, но също така увеличава доверчивостта, лековерността, самосъжалението, желание за отпускане, за мързелуване.

Ходилата на краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките.

Лунен календар: 22 лунен ден от 01:46ч на 10 юни до 02:10ч на 11 юни

Ден за получаване на мъдрост и нови знания. Увеличават се способностите на човек за творческо и духовно обновление, засилва се интуицията. Изведнъж могат да се появят нови възможности.

Всякакви колективни дейности са благоприятни

Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, янтри, карти таро. В главата ви могат да се появят нови оригинални решения и нови идеи. Пред всеки могат да се
открият широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползвате.

Препятствията, които застават пред вас не са големи проблеми, а служат само като тренажор.

Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много
непредсказуеми и неуправляеми събития. Не бива да се претоварвате физически и емоционално.

Избягвайте спорове и конфликти.

Днес не вземайте сериозни решения, съсредоточете се върху по-обикновените въпроси.

Сложните неща отложете за друго време. Този ден е много подходящ за общуване, защото хората сега не са склонни да се преструват и да лъжат. Те са готови да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, макар и нещо дребно.

Бъдете щедри по отношение на децата. Милостта и щедростта проявени през 22 лунен ден ще ви донесат много повече, отколкото сте дали. Затова не бъдете скъперници - направете добро или благородно дело. Бъдете сигурни, че Вселената вижда всичко и взема всичко предвид. Но има едно важно условие - всяко добро дело трябва да идва директно от сърцето. Ако желанието за помощ е неискрено, ако очаквате изгода, не разчитайте на подкрепата на Висшите сили.

Днес е необходимо да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Пазете си нервите и здравето. Заболявания появили се днес са доста опасни.

Сега употребата на сладко е желателна и се приветства.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре. Благоприятен ден за всякакви покупки.

Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма. В този ден може само подравняването на косата или да оправите линията на бретона.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9369 0

Свързани новини

Водещи новини