Всякакви колективни дейности са благоприятни

  • 09 юни 2023 05:52

  • 2234
  • 0
Всякакви колективни дейности са благоприятни
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Водолей до 13:15ч на 9 юни

Засилва се стремежа към свобода и независимост. Хората сега са по-чувствителни, но и по- нервни. Не се препоръчва да се товарите с отговорности и задачи. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение. Възможно обостряне на всякакви ревматични болести, поражения на ставите и костите. Не вървете пеша на дълги разстояния, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите.

Луната е на празен ход от 07:25ч до 13:15ч. В тези часове не се препоръчва да се започва нищо ново и важно.

Луната преминава в мистичния воден знак Риби в 13:15ч.

Лунен календар: 21 лунен ден от 01:18ч на 9 юни до 01:46ч на 10 юни

Денят има мощна енергия, която събужда в човек чувство за справедливост, решителност, смелост. Символи на деня са кон, колесница. Тялото е колесницата, разумът е колесничаря.

Благоприятно време за активни действия, за въплъщение на идеи в конкретни дела, но само позитивните дела ще бъдат осветени.

Този ден се нарича „ден на братството“. Всякакви колективни дейности са благоприятни. Не бива да се проявява егоизъм, дребнавост. Може да се наложи да жертвате своите интереси.

Време за постигане на висша мъдрост и за вътрешно творческо преображение

Останете на страната на справедливостта и защитавайте своето мнение. Не лъжете и не позволявайте на другите да ви лъжат.  Слушайте интуицията, тя знае отговорите на всички въпроси и днес със сигурност ще е вашият най-добър съветник.

Енергията на деня се проявява чрез работата и ритъма на сърцето, въобще вътрешният ритъм на организма и циркулацията на кръвта. Противопоказно е натоварването на черния дроб и кръвоносната система. Яжте храни с червен цвят и кисел вкус: нар, моркови, цвекло, червени боровинки. Не се препоръчват белтъчни храни и продукти с повишено съдържание на мазнини, тъй като нарушават формулата на кръвта. Физическите упражнения са много полезни, но ако се правят само в този ден, няма особена полза от тях. Не започвайте отначало, а продължете – само тогава ще успеете. Храмът на душата се изгражда, когато всеки ден слагате тухли в него. Тогава ще бъде интересно да живеете в него и да съзерцавате живата красота, която вие и Бог сте произвели и изпълнили с радост.

Полезно е да изчиствате аурата със сладък аромат.

Сега не бива да оставате сами дълго време, нужно е да сте по-близо до хората, да прекарате този ден с приятели или колеги от работа. Ако сте имали първата си среща в двадесет и първия лунен ден, смятайте себе си за късметлия. Тези отношения често се превръщат в сериозни. Днес сексът е творчески акт и трябва да бъде активен, енергичен, креативен, изпълнен с нови идеи. Предайте се на фантазиите си, не се сдържайте.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Някои мистични училища твърдят, че благотворителните дела, извършени в двадесет и първия лунен ден, няколко пъти увеличават добрата карма и помагат да се освободим от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2234 0

Свързани новини

Водещи новини