Време за постигане на висша мъдрост и за вътрешно творческо преображение

  • 08 юни 2023 06:23

  • 3809
  • 0
Време за постигане на висша мъдрост и за вътрешно творческо преображение
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Водолей до 13:15ч на 9 юни

Луната в този знак благоприятства създаването на приятелски отношения. Възниква желание да се споделят мисли, идеи, преживявания. Засилва се интереса към всичко ново, необичайно. Човек лесно се вдъхновява и ентусиазира. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Хората сега са  по-чувствителни, но и по-нервни. Не се препоръчва да се товарите с отговорности и задачи.

Да не се сменят лекарствата и метода на лечение. Възможно обостряне на всякакви ревматични болести, поражения на ставите и костите. Не вървете пеша на дълги разстояния, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите.

Лунен календар: 20 лунен ден от 00:44ч на 8 юни до 01:18ч на 9 юни

Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден подходящ за размишления, в който можете да вземете важни решения. В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо. Започвате да осъзнавате, кога сте постъпили неправилно и какви стъпки са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки.

Денят носи трудности и изпитания

Денят е много положителен и продуктивен. Всички действия трябва да са внимателно обмислени. Правете това, което обстоятелствата изискват. Следете за своите мисли, думи и постъпки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят, но сцена на ревност и неразбирателство могат да станат повод за разрив в личните ви отношения. Всички започнали разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден осъществите ново запознанство, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно новият познат да стане най-добрият ви приятел.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Тъй като Луната сега намалява, всичко в природата става по-бавно и по-малко активно. Това важи за човешкото поведение. Процесите в организма не се извършват толкова бързо, колкото през първата половина на лунния месец. На физиологично ниво става неговото изчистване. Уязвим е стомаха, затова е полезно гладуването. Водата притежава в този момент целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3809 0

Свързани новини

Водещи новини