Меркурий във Водолей засилва вярата в бъдещето

  • 12 февруари 2023 13:56

  • 8220
  • 0
Меркурий във Водолей засилва вярата в бъдещето
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Меркурий прави преход в иновативния и социален знак Водолей, който ще трае от 11 февруари до 2 март. Цялото положително въздействие, което има върху живота ни, ще се увеличи многократно. Това е идеалното време за придобиване на нови знания, за тези, които искат да научат нещо ново. Полезно е да се започват нови образователни курсове, да се търси допълнителна информация в интернет, да се четат нови книги. 

Меркурий във Водолей е благоприятен период за учене, общуване, развитие на интелектуалната дейност, обучение, групови срещи и създаване на нови запознанства, особено приятелски. Меркурий във Водолей винаги предоставя чудесни възможности за създаване на нови приятелства. 

Намирайки се в 11-ти дом на хороскопа,  планетата на общуването ще направи повечето от нас да станат по-дружелюбни и отворени към света. Меркурий ще ни помогне да разберем как точно да направим най-доброто впечатление.

Ако искате да се преместите в ново жилище, няма по-добро време. Ако отдавна искате да обновите интериора в дома си или офиса, като закупите нови мебели, сега е подходящо време. Можете също така да опитате да пренаредите мебелите, да направите общо почистване.

Засилва се интуитивното знание. Ако се намирате в трудна житейска ситуация, имате за разрешаване дилема, тогава Меркурий ще ви помогне бързо да намерите решение на всеки проблем. Меркурий засилва вярата в бъдещето. 

По това време е благоприятно да се създават бизнес проекти и да се изграждат бизнес модели, както и да се стартират нови обучения.

В дните около 22 февруари ще има напрегнат транзит на Меркурий с Уран (управителят на Водолей), който може да развали плановете ви чрез неочаквани събития и неприятни новини. В близост до този аспект бъдете предпазливи при пътуване, сключване на сделки, вземането на решения и общуването с хората, тъй като резултатите могат да имат непредвидими последици.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8220 0

Свързани новини

Водещи новини