Ден на кармично възмездие

  • 22 декември 2022 06:31

  • 8849
  • 0
Ден на кармично възмездие
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е намаляваща, в знак Стрелец до 00:51ч на 23 декември

Луната дава идеалистична и философска настройка. Прекрасно време за духовни практики.

Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред. Избягвайте да вземате важни решения. Лесно се възприема всякаква информация. Добре е не само да се получават нови знания, но и да се предават знания и опит на другите.

Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна.

Не трябва да се ядат ябълки, може да предизвикат разстройство на стомаха. Уязвими са черен дроб, жлъчка, бедрата, седалищният нерв.

Лунен календар: 29 лунен ден от 06:52ч на 22 декември до 08:09ч на 23 декември

Един от най-лошите и опасни дни на лунния месец. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище - сблъсък на добрите сили със злите. Остава да преминем последния, най- страшен тест - Ден на кармично възмездие. На този ден е възможно да се проследи бързото действие на кармата. Буквално всичко лошо, което сте мислили, казали или направили, може да се върне при вас още в същия ден. Затова се опитайте да мислите позитивно, да казвате хубави неща и да направите нещо приятно за някого. 

По-чувствителните натури могат да почувстват необяснима тъга, меланхолия, да се засили депресията при други.

Не започвайте нищо, освен най-необходимите домакински и ежедневни задачи.  В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти, масовите мероприятия. Не бъдете доверчиви.

Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте.

Светъл и благ ден, в който са недопустими разрушителните действия

Увеличават се броя на авариите, нещастните случаи и престъпленията. Бъдете предпазливи при работа с остри предмети. Лунното влияние лесно предразполага към разногласия, скандали, враждебност, гняв, ревност, завист, отприщване на отрицателни емоции.

Отношенията в този ден са напрегнати. Не започвайте спорове и се пазете от скандали, защото те може да стигнат твърде далече. Да се избягват изяснявания на отношения. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Човек трябва да спазва пост и умереност, смирение и покаяние. 

По-добре е да не правите нищо сериозно и даже да не планирате. Добре е да се извършват различни очистителни процедури, както в битов, така и в духовен смисъл. Хубаво е да опушите в къщи с тамян, да горят свещи, да напръскате със светена вода. Когато си вземате душ, представяйте си как водата отмива цялата тъмна енергия от вас.

Секс - Добре е да се откажете. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Ако се подстригвате, така ”отрязвате” и се освобождавате от негативната енергия.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8849 0

Свързани новини

Водещи новини