Може да има парични загуби, така че бъдете внимателни

  • 30 юли 2022 08:07

  • 4475
  • 0
Може да има парични загуби, така че бъдете внимателни
© Pixabay

Луната е в знак Лъв до 21:12ч на 30 юли

Луната и днес продължава да бъде в дома на Слънцето - богът на любовта, радостта, творчеството, осъзнаването. Хората изпитват желание да се хвалят, да показват своето благородство, щедрост. Това е най-благоприятната позиция за общителни хора, които не се страхуват от публиката и вниманието, „хранят се“ с него. Мъжете са по-склонни да се държат като рицари, тъй като преобладава огненият мъжки принцип Ян.

Ден за радост, забавление или релакс. Този период е по-неблагоприятен за изпълнение на ежедневни задачи: иска ви се повече да се отпуснете и да се наслаждавате на някакво удоволствие, отколкото да работите нещо. Засилена е склонността към разточителност, екстравагантност и доминиране. В постъпките може да се наблюдава театралничене и понякога се вкарва нотка на лек драматизъм.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, слънчевия сплит, диафрагмата и гърбът. По-добре е да не претоварвате тези области. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна. Избягвайте да докосвате бенки, брадавици и груба кожа. Включете в комплекса от сутрешни упражнения такива за дишане и увеличаване на гъвкавостта на гръбначния и шийния отдел на гръбначния стълб. Много е важно да поддържате права стойка през деня - това значително ще подобри работата на сърцето и ще намали умората, особено при представителите на знак Лъв. Трябва да се пазят очите си от ярка светлина.

Луната е на празен ход целия ден от 07:30ч до 21:12ч. нищо важно да не се предприема. След това Луната преминава в знак Дева.

Лунен календар: 3 лунен ден от 07:32ч на 30 юли до 08:37ч на 31 юли

Символът на този лунен ден е леопард, който се готви за скок. В зороастрийската традиция този ден се свързва с ангелът на праведната битка и победата (в православната традиция съответства на Георги Победоносец). Денят предразполага към активни действия и агресия. Днес може да има парични загуби, така че бъдете внимателни. Отложете решаването на финансови въпроси.

Пасивните хора в 3-ти лунен ден стават много уязвими, лесна плячка на различни астрални и енергийни атаки. Хората от този вид в този ден стават подозрителни, мнителни, в някаква степен агресивни. Трябва да насочите цялата си астрална енергия към самозащита.

Първата половина на този лунен ден може да донесе неприятности. Изостря се чувството на агресия, амбиция, възможни са кавги между родители и деца, съпрузи, партньори. Проявата на негативизъм и гняв може да развали настроението ви за доста дълго време. Втората половина на деня ще е по-благоприятна.

Опитайте се да не се дразните на любимите хора и любимия човек, дори ако според вас го заслужава. Не започвайте спорове и кавги, не казвайте лоши думи на никого (и ако е възможно, дори не мислете лошо). Това важи особено за жените. Вашият мъж може да се прибере от работа някак агресивен, уморен и вашите претенции и упреци само ще влошат ситуацията. Запомнете: мъжът може да чуе оплаквания, критики, недоволство от всеки друг, но от любимата жена иска обич, нежност и загриженост. В противен случай той може да престане да я обича. Това важи с особена сила днес.

Препоръчително е да се прекара време в сауната или да се направи парна баня. Хората в този лунен ден също трябва да обърнат специално внимание на част от тила и ушите. Този ден се счита за най-подходящ за бойни изкуства. Най-подходящите камъни за носене в този лунен ден са: рубин, джаспилит, авантюрин, пирит.

Поверие на деня: Ако в този ден се разлее масло, това означава, че сте се отклонили от пътя си.

Денят е травмоопасен, а заболяванията, които започват днес, обикновено са остри и изискват незабавни действия, в противен случай могат да станат опасни. Ако почувствате болка в тила или в областта на ушите, значи организмът има нужда от прочистване на костите (една от рецептите е тази: сварете 1 пакетче дафинов лист на 1 литър вряща вода, докато стане наполовина и приемайте през устата два пъти на ден).

Слънчев календар –12 слънчев ден е свързан с Луната. Посветен на женското начало, на майчинството. В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. Денят е добър за медитация и молитва. Можете да се обърнете с молба за помощ към вашия Ангел-Хранител. Днес всеки получава толкова, колкото е заслужил.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4475 0

Свързани новини

Водещи новини