Пазете се от скандали, кражби и загуби

  • 30 ноември 2021 06:00

  • 3330
  • 0
Пазете се от скандали, кражби и загуби
© Pixabay

Луната е в знак Везни до 13:57ч но 1 декември

При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си, покажете своето уважение към тях. Посредничеството на приятели, роднини, а също и техните съвети могат да бъдат твърде ефективни. Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност. Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Лунен календар – 26 лунен ден от 02:29ч на 30 ноември до 03:43ч на 1 декември

Символ на лунния ден е жабата, блатото. Това е един от опасните и критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Отнасяйте се доколкото е възможно към всичко ставащо с известна ирония и не губете чувството си за хумор. За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи.

Препоръчва се да се въздържате от активни действия, повече да почивате и да не хабите силите си, да избягвате физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

За бизнес е опасен този период. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, дори ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. Не си струва да се предприема и започва нищо, тъй като по-скоро ще донесе само загуби и вреда.

Сега хората са склонни към лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Пазете се от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално предпазливи и внимателни. Откажете от ненужните връзки и контакти, избирайте хората, с които общувате.

По-добре е да се въздържате от интимни отношения, тъй като няма да получите очакваното удовлетворение. Силно противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

Слънчев календар - 15 слънчев ден - Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога. Могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията.

По-важни аспекти:

Меркурий секстил Сатурн

Луна квадрат Венера

Венера секстил Нептун

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3330 0

Водещи новини