Нова Луна в Дева

  • 06 септември 2021 17:10

  • 7440
  • 0
Нова Луна в Дева
© Getty (архив)

Новолуние в 03:53ч в знак Дева на 7 септември. Дните около тази нова Луна винаги са емоционално много тежки.

Новите луни винаги представляват началото на нов лунен цикъл. Те са време, когато енергията се изтегля навътре. Можем да използваме този вътрешен поток от енергия, за да се оттеглим във вътрешният си свят, да размислим, но и да помислим какво искаме да привлечем в живота си в близко бъдеще. Когато нощта е тъмна и на небето е безлуние, ние имаме силата да създаваме и засаждаме семената си на намерения и желания. Отделете малко време, за да затворите очи и да си представите свежата лунна енергия, вливаща се във вашето същество. Усетете как преминава през тялото ви от главата до петите.

Слънце и Луна прегърнати при 14°38' в знака на Дева, противопоставяйки се на ретрограден Нептун в Риби. От една страна прагматизъм, от друга идеализъм. От една страна перфекционизъм, от друга страна объркване и илюзии. Два важни тригона подкрепят тази опозиция.

Дева е знакът, който най-вече се посвещава на другите, проявява готовност да им помага по възможно най-практичен начин, за да ги излекува от раните им. Знакът на Дева е свързан със здравето на физическото тяло и нашата Майка Земя, с очистването и пречистването. Поставянето сега на ново намерение, свързано с тези теми в нечий живот, означава да се движим в потока и следователно да имаме подкрепата на космическия вятър в наша полза! Сега, следователно е идеалното време да започнете ново лечение - за предпочитане да се прибягва до природни средства и енергийни техники (колкото повече повишаваме честотите, с които вибрираме, толкова по-малко понасяме химически препарати, които променят естествения баланс на тялото и със сигурност не го благоприятстват).

Вижте къде попадат 14° Дева във вашата лична карта: в кой дом се намират? Правят ли аспекти с планети, точки или ъгли на небето? Особено родените през втората десетдневка на подвижните знаци (Дева, Риби, Близнаци и Стрелец) ще усетят влиянието от това Новолуние, както и всички онези, които имат лични планети, Асцендент или други значими точки от наталната карта, между 12-ти и 16-ти градус в подвижния кръст. Тъй като елементите Земя и Вода също са силно ангажирани, знаците на тези елементи също могат да бъдат засегнати въз основа на отделни аспекти.

През тази нощ можем да направите медитации, за да разберете къде искате да отидете за следващия месец, какви проекти искате да започнете и какво ново искате да внесете в живота си, защото това е подходящият момент.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7440 0

Свързани новини

Водещи новини