Този ден е много динамичен, активен и изпълнен с радост

  • 25 декември 2021 07:09

  • 3000
  • 0
Този ден е много динамичен, активен и изпълнен с радост
© Pixabay

Луната e в знак Дева до 18:25ч на 26 декември.

Луна в Дева - знак на интелекта и практичността. Девата стабилизира променливото влияние на Луната. Хората като цяло стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Най-доброто време за решаване на всекидневните проблеми. Ключови думи са отговорност, порядък, дисциплина. Вниманието се концентрира върху текущите задачи.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Проблемите с храненето и здравето излизат на преден план. Повишава се опасността от хранителни отравяния. Алкохолът в този период действа като киселина и силно уврежда нервната система.

Седмичен хороскоп от 20 до 26 декември

Лунен календар:

Продължава 21 лунен ден до 23:05ч на 25 декември (от 21:58ч на 24 декември)

Този ден е много динамичен, активен и изпълнен с радост. Има мощна енергия, която събужда в човек чувство за справедливост, решителност, смелост. Символът на деня е Конят, Колесницата, Пегас  – олицетворяващи безкрайната надежда и активното движение към постигане на по-висока цел.

Препоръчва се да се движите напред, да постигате триумф, да бъдете верни на себе си и на принципите си, но е важно да сте честни и справедливи. Този ден се нарича „ден на братството“. Всякакви колективни дейности са благоприятни.  Сега не бива да оставате сами дълго време, нужно е да сте по-близо до хората, да прекарате този ден с приятели. Ако сте имали първата си среща в двадесет и първия лунен ден, смятайте себе си за късметлия. Тези отношения често се превръщат в сериозни. 

В този лунен ден е необходимо да се отхвърлят съмненията и да се запази чистотата на мислите. Не бива да се проявява егоизъм, дребнавост. Може да се наложи да жертвате своите интереси. Останете на страната на справедливостта и защитавайте своето мнение, ако се наложи. Не лъжете и не позволявайте на другите да ви лъжат. Може би ще се събуди у вас желание за ред, стабилност или промени. Не се страхувайте да проведете лични реформи. Чувствайте се свободни да решавате натрупаните вътрешни проблеми, бъдете активни и упорити в постигането на целта си. 

Пълнолуние в Близнаци

Слушайте интуицията, тя знае отговорите на всички въпроси и днес със сигурност ще е вашият най-добър съветник. Търсенето на изчезналите животни и хора може да бъде увенчано с успех. За крадците, престъпниците и мошениците денят е изключително неблагоприятен. Болестите, които се появяват днес, могат да бъдат опасни и непредсказуеми. 

Някои мистични училища твърдят, че благотворителните дела, извършени в двадесет и първия лунен ден, няколко пъти увеличават добрата карма и помагат да се освободим от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане.

Следва 22 лунен ден от 23:05ч на 25 декември до 00:13ч на 27 декември

Слънчев календар – 10 слънчев ден – Избягвайте да бъдете на места, където има много хора. Откритите пространства сега са лоши. Ден за натрупване на сили, не за разпиляването им. Повече почивайте!

Астро-аспекти

Венера съвпад Плутон

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3000 0

Свързани новини

Водещи новини