В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище

  • 06 септември 2021 06:17

  • 4372
  • 0
В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище
© Pixabay (архив)

Луната е в знак Дева от 02:07ч до 06:22ч на 8 септември.

Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Човек през този период е стеснителен и отдръпнат в поведението си. Едновременно с това става доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят, да дава съвети. Може да се появят търкания с околните. Най-доброто време за основно почистване на дома. Подходящо за козметични процедури.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Да се използват повече плодове и зеленчуци. Не бива да се правят операции на органите на коремната кухина.

Лунен календар – 29 лунен ден от 05:53ч на 6 септември до 03:52ч на 7 септември

Един от най-тежкитe дни на лунният месец. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла и започва борбата на злите сили със светлите. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище.

Новолунието идва скоро, апатията и депресията се носят във въздуха. През този период е нежелателно да се занимавате с активна дейност. По-добре е да отделите време за духовно и физическо изчистване.

Венера квадратура Плутон – „всичко или нищо“

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Старайте се да се занимавате само с най-необходимото. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре.

В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти, масовите мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте. Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели. Избягвайте пътувания, ако е възможно, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Поради почти пълната липса на енергия на този ден човек изпитва слабост, загуба на сили, нежелание да прави каквото и да било. При всяко действие се усеща недоволство от себе си и другите. Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Добре е да има запалена свещ и благовония у дома. Нужна е постоянна защита – чрез молитва, очистване по познатите ви начини. Да се избягва мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Болестите започнали днес са едни от най-страшните.

Отношенията в този ден са напрегнати, да се избягва изясняването им, влизане в спорове и конфликти. С подрастващото поколение бъдете внимателни, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. Интимни отношения категорично не се препоръчват.

Добре е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче.

Слънчев календар - 20 слънчев ден - Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходима пълна отдаденост. Или не започвайте нищо или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4372 0

Свързани новини

Водещи новини