Седмичен хороскоп от 28 юни до 4 юли

  • 28 юни 2021 09:37

  • 5561
  • 0
 Седмичен хороскоп от 28 юни до 4 юли
© Pixabay

По-важни астро-аспекти

На 1 юли Марс опозиция Сатурн

На 4 юли Марс квадратура с Уран

Както се вижда по аспектите, чака ни напрегната седмица.

Луна през седмицата се движи през знаците Водолей, Риби, Овен, Телец

Благоприятни дни за подстригване –28, 30 юни; 1 и 4 юли

Благоприятни дни за боядисване на косата –28, 29 юни; 1, 2, 3, 4 юли

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

27.06. 22:09 - 28.06. 20:52
30.06. 20:40 - 01.07. 04:22
03.07. 07:16 - 03.07. 15:29

Овен – Сега търсите отговори, може би се чувствате откъснати от света като цяло. Обърнете внимание на здравето си, както физическо, така и емоционално. Спокойното време, прекарано у дома или сред природата, ще помогне да се почувствате презаредени. Търсете щастието там, където можете да го намерите. Това не е идеалният момент да се съсредоточите върху една задача или проект. Може да се чувствате разсеяни или отегчени от рутината. Формирането на нови връзки или предприемането на кратки пътувания ще подхрани любопитството ви сега. Тази седмица може да се почувствате обзети от емоции и ще бъде по-трудно да контролирате своята импулсивност от обикновено.

Благоприятни дни – 28. 06.

Бъдете внимателни –01, 02. 07.

Телец – Някои пари, които чакахте да получите, най-накрая ще пристигнат, облекчавайки финансовото ви натоварване. Вашата упорита работа ще донесе дивиденти. Старайте се да не отлагате належащите въпроси за по-късно, разрешавайте ги незабавно. Погрижете се за безопасността си, защото квадратурата на Марс към вашия знак носи някои проблеми.  Внимавайте за конфликти както у дома, така и на работното място. Запазете спокойствие, особено ако възникне напрежение с близките. Бъдете дипломатични. Наслаждавайте се на хубави моменти с приятели, но не прекалявайте.

Благоприятни дни – 29, 30. 06.

Бъдете внимателни –04. 07.

Близнаци – Тази седмица може да почувствате спад в енергията и собствената си производителност. Така че засега по-добре отложете трудните задачи, които може да изискват висока концентрация или много време. Вашите емоции изискват действие. Следвайте плановете, които обмисляте от дълго време. Емоционалните връзки имат изключително значение за вас сега. Можете да почувствате интензивна химия, може би с някое ново лице. Уловете посоката на вятъра на промяната, за да увеличите максимално възможностите. Направете план и действайте стъпка по стъпка до постигане на целта.

Благоприятни дни – 01, 02. 07.

Бъдете внимателни –29, 30. 06.

Седмичен хороскоп от 21 до 27 юни

Рак – Слънцето във вашия знак осветява това, което чувствате, събужда интуицията ви. Ангажиментите ви ще бъдат доста напрегнати. Но това е само фаза, в която реализацията изглежда твърде далеч, а всъщност е много близо - затова е важно точно сега да не се отказвате и да не вдигате ръце. Вие сте добре, но трябва да обърнете малко повече внимание на храненето и хидратацията. Също така, не надценявайте силите си и не прекалявайте. Нямате невъзможни изисквания към живота, но наистина бихте искали да имате малко парче от голямата късметлийска торта. Юпитер отгатва вашите желания и полага големи усилия, за да сбъдне някоя от мечтите ви. Може да срещнете усмивка, която кара сърцето ви да бие по-бързо.

Благоприятни дни – 29, 30. 06.; 04. 07.

Бъдете внимателни –01, 02. 07.

Лъв – Вашата решителност и постоянство са вашите силни страни. Тези качества сега ще ви помогнат както в личен, така и в професионален план. Тази седмица можете спокойно да правите планове и да се впускате в ново начало: Марс във вашия знак може да ви осигури мощна подкрепа във всичко. Дългосрочните планове вече имат голямо значение за вас. Меркурий, Венера и Марс са до вас тази седмица. Със сигурност ще откриете начин да улесните ежедневието си малко, може би доходоносна работа или изненадващ шанс за победа, може би дълго заветно желание ще се сбъдне неочаквано. Във всеки случай добре е да държите очите и ушите си отворени. Вашето щастие скоро ще се види.

Благоприятни дни – 01, 02. 07.

Бъдете внимателни –28. 06.; 04. 07.

Дева – Тази седмица може да се окажете в нежелана ситуация. Не бързайте да обвинявате другите. Следователно бъдете внимателни при следващите си стъпки. Действайте само след много обмисляне. Не си създавайте ненужни проблеми поради своята свръх-отговорност и прекомерно желание да контролирате всичко. Не можете да помогнете на всички, но те могат да се възползват от вас.  Съсредоточеността и бързите реакции ще ви позволят да се справите лесно със задачите. Стойте на дистанция от конфликти или чужди проблеми. Това не е идеалното време за пътуване или приключения. Свържете се с приятели, стари и нови.

Благоприятни дни – 03, 04. 07.

Бъдете внимателни –29, 30. 06.

Везни – Със силата на вашите звезди можете да се справите и да постигнете нещо важно. И сте прекрасни, такива каквито сте. И е време да греете с пълна пара. Можете да станете по-чувствителни и докачливи от обикновено. Емоциите ви, които обикновено се опитвате да сдържате, могат да избухнат - струва си да ги ограничите малко. От друга страна - всичко, което сте започнали и което бихте искали да осъществите веднага - върви с темп, който е твърде бавен за вашите очаквания и няма резултатите, на които сте се надявали. Но това няма да ви попречи да „натискате“ ситуациите по-нататък, знаейки, че времето все още работи за вас.

Благоприятни дни – 28. 06.

Бъдете внимателни –01, 02. 07.

Скорпион – Предстои ви много натоварена работна седмица, но може да почувствате, че ставате по-устойчиви. Задълженията ще ви нападнат като вълна, но нищо няма да върви нормално - ще трябва да правите всичко от два опита поне. Колкото по-интензивно и по-бързо вървите, толкова повече препятствия ще излизат пред вас. Ще бъдете възпрепятствани от хора, шефове, ситуации. Стресът може да е неизбежен сега, но вие имате уменията да се справяте с проблемите при възникването им. Избягвайте изкушения, включително романтични или сексуални афери, които биха били неразумни.

Благоприятни дни – 29, 30. 06.

Бъдете внимателни –04. 07.

Стрелец – Тази седмица със сигурност ще усетите как във вашите дела, планове и график цари ред.  Светата Троица Меркурий, Венера и Марс ви дават своята благословия и гарантират, че ще се чувствате в отлична форма. Така че имате зелена светлина за ново начало, интелектуална работа и бизнес пътувания. Огненият Марс ще ви помогне да се справите с всяка задача, дейност и начинание. Освен това вашият вроден оптимизъм също може да се увеличи. Не се колебайте да започнете да претворявате вашите идеи и планове в реалността. Облегнете се назад и се насладете на това, което ви предлага космосът.

Благоприятни дни – 01, 02. 07.

Бъдете внимателни –29, 30. 06.

Седмичен хороскоп от 7 до 13 юни

Козирог – Слънце, Юпитер, Уран и Нептун ви ухажват и търсят вашето приятелство. Това ви дава супер сили. Ще бъдете доста активни през седмицата и ще можете да свършите доста неща. Проявете максимално професионалните си качества. Не си позволявайте да се разсейвате от другите и със сигурност не се намесвайте в техните проблеми. Оставете ситуациите да се развият още известно време, за да изясните неясното и да премахнете външните и вътрешните пречки. Вие сами знаете какво е най-доброто за вас. Късметът е на ваша страна. Много цветна седмица. Небето грее над вас. Прекрасни фойерверки могат да се запалят в любов.

Благоприятни дни – 29, 30. 06.; 04. 07.

Бъдете внимателни –01, 02. 07.

Водолей –Нараняване или препятствие може да доведе до забавяне на вашите планове за пътуване. Бъдете внимателни с ценности и вещи сега, за да избегнете да сте жертва на измама или кражба. На работа продължете да работите усилено, като внимавате да избягвате клюките и промените, особено сред онези, които не ви желаят добро. Избягвайте екстремни ситуации, всеки риск е опасен и разрушителен.  Не оставяйте емоциите да са водещи. Не е изключено да се разделите с някого. Е, ако житейските ви пътеки се разделят, не бива да съжалявате. Приятел или колега може изведнъж да стане нещо повече от това. Уикенда обещава да бъде успешен, ако го прекарате с приятели.

Благоприятни дни – 01, 02. 07.

Бъдете внимателни –28. 06.; 04. 07.

Риби – Спазвайте диетата, не гладувайте и не злоупотребявайте с мазни и пикантни храни, бързото хранене. В противен случай скоро ще трябва да посетите лекар. За повишаване на тонуса са ви необходими повече общуване с хора, кратки пътувания, приятелски събирания, социални събития, свежи впечатления. В отношенията с любимия човек започва период на хармония. По това време е добре да си уредите обща ваканция или да вземете решение за планове за бъдещето. Страхотен период за тези, които наскоро са влезли в романтична връзка. Седмицата ще бъде възможно най-чувствена и трогателна.

Благоприятни дни – 03, 04. 07.

Бъдете внимателни –29, 30. 06.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5561 0

Свързани новини

Водещи новини